Face It İki Faktörlü kod iptali nasıl yapılır?

EmirhanAYD

Kilopat
Daha fazla  
Son zamanlarda çok telefon değiştirdim. Google authentication yedeğini almayı unutmuşum. Uzun zamandır girmediğim Face it profiline bağlanmaya çalışıyorum fakat kod istiyor. Hangi telefona bağlı olduğunu hatırlıyorum fakat ortada öyle bir telefon artık yok. İki faktörlü kod iptali için nereye yazmam gerekiyor?

Geçmiş olsun öncelikle. Maalesef giriş yapma şansın yok. Faceit'e ticket atmalısın. İnşallah hesabındaki doğum tarihini birebir biliyorsundur. Senden kimliğini isteyecekler. Kimlikte sadece ismin, soyadın ve doğum tarihin olsun yeter. Bilgiler doğrulandıktan sonra yetkili ikili doğrulama uygulamasını kaldırıyor. Açıldıktan sonra tekrar ikili doğrulama yaparsan yedek kodlarını almayı unutma. Submit a request – FACEIT

Geçmiş olsun öncelikle. Maalesef giriş yapma şansın yok. Faceit'e ticket atmalısın. İnşallah hesabındaki doğum tarihini birebir biliyorsundur. Senden kimliğini isteyecekler. Kimlikte sadece ismin, soyadın ve doğum tarihin olsun yeter. Bilgiler doğrulandıktan sonra yetkili ikili doğrulama uygulamasını kaldırıyor. Açıldıktan sonra tekrar ikili doğrulama yaparsan yedek kodlarını almayı unutma. Submit a request – FACEIT
Cevabın için teşekkür ederim, yarım saat önce kimlik doğrulamasını kaldırdılar.

merhaba bana yardimci olurmusun napmam lazım yardim edermisin kardeşim bana da
Son zamanlarda çok telefon değiştirdim. Google authentication yedeğini almayı unutmuşum. Uzun zamandır girmediğim Face it profiline bağlanmaya çalışıyorum fakat kod istiyor. Hangi telefona bağlı olduğunu hatırlıyorum fakat ortada öyle bir telefon artık yok. İki faktörlü kod iptali için nereye yazmam gerekiyor?
Cevabın için teşekkür ederim, yarım saat önce kimlik doğrulamasını kaldırdılar.
merhabalar kardeşim nasıl yaptın acaba bana da yardim edermisin acaba

Attığım linke gir. Mail adresine FACEIT'e kayıtlı olan adresini gir. Contact reason bölümünde ilk account ile başlayan yeri seç. Daha sonra account Recovery seçeneğine tıkla. En altta two factor olarak başlayan seçeneği seç. Diğer bilgileri kendin doldur. Game ID dediği Steam linkin, FACEIT URL dediği profiline girdiğindeki URL, subject konu başlığı ve en alttaki açıklama. Yandex'e girerek iki faktörlü doğrulama seçeneğine telefonumu değiştirdiğim için ulaşamıyorum diye yaz. Ek olarak yedek kodları bulamadığını söyle. Senden kimliğini isteyecekler. Sadece isim, soyisim ve doğum tarihin gözükecek şekilde yolla.

Geçmiş olsun öncelikle. Maalesef giriş yapma şansın yok. FACEIT'e ticket atmalısın. İnşallah hesabındaki doğum tarihini birebir biliyorsundur. Senden kimliğini isteyecekler. Kimlikte sadece ismin, soyadın ve doğum tarihin olsun yeter. Bilgiler doğrulandıktan sonra yetkili ikili doğrulama uygulamasını kaldırıyor. Açıldıktan sonra tekrar ikili doğrulama yaparsan yedek kodlarını almayı unutma. Submit a request – FACEIT

Hocam iki faktörlü doğrulamayı kaldırmak için mail attım, cevap gelmiyor. Attıkları maili ekte verdim. FACEIT resmi sitesinde doğrulamayı kaldırmak için bir rehber hazırlamışlar, bütün adımları denedim bir türlü halledemedim. Doğum tarihi, ad soyad, kullanıcı adı bilgilerinin hepsini verdim liste halinde ama olmadı. Lütfen güncel bilgiler ile yardımcı olursanız on numara olur :))

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-12-12 saat 16.59.16_475ce808.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-12 saat 16.59.16_475ce808.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 164

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı