Facebook Erişim Sorunu

MuratKinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
Merhabalar, yaklaşık bir haftadır Facebook erişim sorunu yaşıyorum siteye giriyor ama hiçbir işlem yapamıyorum, sayfalar tam anlamıyla yüklenmiyor. Facebook haricindeki hiçbir sitede problem yok. Sorunu çözmek için üç farklı tarayıcı, dört farklı DNS adresi ve VPN kullandım ama herhangi bir çözüme ulaşamadım. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende her zaman yavaş çalışıyor. Facebook sunucularında bir sorun var. Ya da Türkiye tarafında bir hız sınırlaması vb. olabilir. Mesela daha yeni test ettim. Önceden tarayıcı ön belleğine yüklenmiş ana sayfa hızlı açılıyor. Ama başka sayfa açılınca beyaz ekranda yükleniyor ve dolmuyor.

Bende her zaman yavaş çalışıyor. Facebook sunucularında bir sorun var. Ya da Türkiye tarafında bir hız sınırlaması vb. olabilir. Mesela daha yeni test ettim. Önceden tarayıcı ön belleğine yüklenmiş ana sayfa hızlı açılıyor. Ama başka sayfa açılınca beyaz ekranda yükleniyor ve dolmuyor.

VPN ile denedim sonuç yine değişmediğine göre sadece Türkiye ile alakalı olmayabilir.

Aynı sorun bende de var. Sayfalara giremiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı