Facebook hesabı askıya alındı

david18

Centipat
Yabancı kişilerin bana mesaj atmaması için, yaşımı ufaltayım dedim. Fazla küçültünce doğum tarihini, Facebook hesabımı askıya aldı. Hesabın askıya alınma süreci ortalama 1 hafta oldu gibi. Bu süreçte giriş ekranında çıkan formu da (istediği kimlik resmini de atarak) doldurdum ve 10 defadan fazla doldurmama rağmen formu, hesabınızın inceleceği ortalama sürecin uzayabileceği gibi bir bildirim çıkıyor. Daha önce böyle bir olay başına gelmiş olan var mı? Facebook gerçekten de inceliyor mu ve hesabımın tekrar aktif olması olasılığı yüksek mi? Gönderdiğim bilgileri dikkate alırlar mı? Ya da mail yolu ile iletişime geçebileceğim herhangi bir yetkili var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yabancı kişilerin bana mesaj atmaması için, yaşımı ufaltayım dedim. Fazla küçültünce doğum tarihini, Facebook hesabımı askıya aldı. Hesabın askıya alınma süreci ortalama 1 hafta oldu gibi. Bu süreçte giriş ekranında çıkan formu da (istediği kimlik resmini de atarak) doldurdum ve 10 defadan fazla doldurmama rağmen formu, hesabınızın inceleceği ortalama sürecin uzayabileceği gibi bir bildirim çıkıyor. Daha önce böyle bir olay başına gelmiş olan var mı? Facebook gerçekten de inceliyor mu ve hesabımın tekrar aktif olması olasılığı yüksek mi? Gönderdiğim bilgileri dikkate alırlar mı? Ya da mail yolu ile iletişime geçebileceğim herhangi bir yetkili var mı?

Facebook gerçek olmayan bilgiler girildiğinden şüphelenirse hesabı askıya alabiliyor. Kimlik, ehliyet ya da pasaport gibi resmi belgelerin fotoğrafını isteyip inceleme süreci başlatıyor. Siz gerekli bilgileri gönderdiğinize göre beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Değerli mesajınız için öncelik ile çok teşekkür ederim. Olumlu ya da olumsuz e posta hesabıma geri dönüş yapıyorlar mı peki?
İngilizce yahut Türkçe mail atabileceğimiz bir adresi var mıdır? Facebook'un.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben platformdan ziyade iş ile ilgili arkadaşlarım listem vardı ondan dolayı yoksa facebook harici kullanıdıgım bir sosyal medyam yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı