Facebook hesabımı kapatırsam ona kayıtlı site hesaplarım gider mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben zamanında küçükken Facebook'ta saçma sapan şeyler paylaşmışım. Bunları silmek yerine direkt hesabı silsem veya devre dışı bıraksam kayıt olduğum sitelerdeki hesaplarım gider mi? Bunlara oyunlar da dahil.

Arkadaşlar ben zamanında küçükken Facebook'ta saçma sapan şeyler paylaşmışım. Bunları silmek yerine direkt hesabı silsem veya devre dışı bıraksam kayıt olduğum sitelerdeki hesaplarım gider mi? Bunlara oyunlarda dahil.

Hesap silindikten sonra veriler silinir. Hesabını arkadaşlar dahil hiç kimseye göstermeme seçeneği vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eskiden Technopat'a Facebook hesabı ile kaydolmustum sonra o Facebook hesabını silmiştim ve Technopat'a giriş yapamamıştım. Diğer sitelerde durum nasıl olur bilmem. Technopat hesabı silinmeden duruyordu ama hesaba giriş yaparken şifre yazmak yerine Facebook ile giriş yap dediğim için şifresini bilmiyordum bu yüzden yeni hesap açmak zorunda kalmıştım.

Konuları madde madde yazacağım.
1- Telefondan Facebook uygulamasına gir.
2- Sağ üst köşede paralel şekilde duran 3 çizgiye tıkla. Aşağıya in ve ayarlar ve gizlilik sekmesine tıkla.
3- Buradan gizlilik kısayollarına tıkla.
4- Orada yazan diğer gizlilik ayarlarını gör seçeneğine tıkla.
5- Son olarak; senin hareketlerin başlığı altında 4 tane ayar yeri var. Buradan yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı