Facebook hesabımı kapatmak istiyorum

niermadeutusch

Hectopat
Arkadaşlar çok önceden açtığım ve şu anda ne şifresini ne de e-posta adresini bildiğim hesabımı kapattırmak istiyorum. Bu mümkün müdür acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook ile nasıl iletişim kurabilirim. Kimlik doğrulamasını otomatik robot ile yapabileceğimi sanmıyorum. Hesabın hiçbir bilgisini hatırlamıyorum çünkü.

Facebook ile nasıl iletişim kurabilirim. Kimlik doğrulamasını otomatik robot ile yapabileceğimi sanmıyorum. Hesabın hiçbir bilgisini hatırlamıyorum çünkü.
Valla hiç bilmiyorum illa ki destek sistemleri vardır. Veya o hesabı şikayet de edebilirsin belki ilgilenirler. Kimlik doğrulaması dediğim hani profilinde yazan isim soyisim doğum tarihin falan doğruysa kimlik resmini atarak doğrularsın. Bu şekilde hesabını geri alabiliyordun.

Edit: Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Kapatmak istediğim ilgili hesapların yanındaki (...) üç nokta işaretine tıklayıp şikayet et menüsünden, sahte kimliği seçtim. İstediğim profiller kapatıldı. Biliyorum ki birçoğumuzun karanlık bir Facebook geçmişi vardır. Hele bir de benim gibi komik ve yüzünüzü kızartan fotoğraflarda işin içerisinde olunca tabiki dalga malzemesi oluyorsunuz. İşinize yarar diye umuyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı