İnstagram hesabınız etkilenmez.Facebook hesabımı sildim ve 30 gün sonra tamamen silinecek. İnstagram hesabım etkilenir mi?
Eki Görüntüle 2411583
Facebook hesabınıza silme talebi gönderince Instagram hesabınızı etkilemez.
Teşekkür ederim.İnstagram hesabınız etkilenmez.
Facebook hesabımı sildim ve 30 gün sonra tamamen silinecek. Instagram hesabım etkilenir mi?
Eki Görüntüle 2411583
Evet onu akıl ettim ama ChatGPT'ye sorunca bağıra çağıra "Kanka vallahi sen bittin instagram gg geçmiş olsun" diyip korkuttuğu için emin olamadım buraya sordum.Resimde de gördüğünüz gibi silinmesi için planlandı yazıyor eğer etkilense idi aynı şeyi ikisinde de yazar idi.
Evet onu akıl ettim ama ChatGPT'ye sorunca bağıra çağıra "kanka vallahi sen bittin Instagram gg geçmiş olsun" deyip korkuttuğu için emin olamadım buraya sordum.
Bir de ben ChatGPT'nin şivesini değiştirdim biraz daha rahat takılıyor aga falan diyor. Tam yazdığım gibi demedi ama bizraz abarttı bayağı taştaş geçti yani.
Örneğin:
Eki Görüntüle 2411650
Bir de ben ChatGPT'nin şivesini değiştirdim biraz daha rahat takılıyor aga falan diyor. Tam yazdığım gibi demedi ama bizraz abarttı bayağı taştaş geçti yani.
Örneğin:
Eki Görüntüle 2411650
Yenge ve çocuklar?!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.