Facebook hesabımın iki adımlı kimlik doğrulama kodunu unuttum

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Merhabalar. Uzun süre öncesinde iki adımlı kimlik doğrulamayı açmıştım. PC üzerinden giriş yapmak istediğimde, telefonumdan Facebook uygulaması üzerinden kodu alıp, PC üzerinden Facebook'a girebiliyordum. Ancak telefonum şarj almıyor. Telefonumu servise vermek için sıfırladım. Sıfırladıktan sonra giriş yaparken, Google hesabı ve Mi hesaplarını açmadan girmiştim. Sonradan Google hesabıma giriş yaptım. Mi hesabıma falan girmedim. Facebook'u indirdim ama benden kod istedi. Normalde bu telefondan kod istemiyordu. Belki de SIM kartı takılı olmadığından olmadı onu anlamadım. Başka şeyler daha deneyecektim ama şarjım bitti ve kapandı tamamen telefon. Koda ulaşamıyorum. Kodu mobil üzerinden sanırım Authy adlı programla oluşturmuştum. Duo Security'de olabilir, tam hatırlamıyorum. Kodu nereden bulabilirim?

Yedek kodlara sahipsen giriş yapabilirsin. Senin yaşadığının aynısını ben Inbstagram için yaşıyorum şimdi, telefonum fişi çekti, serviste de sıfırlandı. En kötü yanı bu aslında, keşke yedek kod olarak kendimiz bir şeyler belirleyebilsek.

Yedek kodlara sahipsen giriş yapabilirsin. Senin yaşadığının aynısını ben Inbstagram için yaşıyorum şimdi, telefonum fişi çekti, serviste de sıfırlandı. En kötü yanı bu aslında, keşke yedek kod olarak kendimiz bir şeyler belirleyebilsek.
Yedek kodlar yok maalesef. Onları almayı unutmuşum. Keşke koymasaydım şu doğrulamayı.

Çözümü bulursan lütfen bana da söyle.
Yani her şey elimizdeyken (Hesap e-posta adresi, şifresi, telefon numarası) bile hesaba giremiyoruz. Kodu falan sıfırlayamıyoruz. Saçma iş ya.
Ya şuan hiçbir platforma giremiyorum. Çoğu siteye Facebook hesabımla kaydolmuştum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı