Facebook hesap giriş denemesinde bildirim gider mi?

Randoming321

Decapat
Daha fazla  
Birinin hesabına arkadaşın şifre denemesi yaparken böyle bir mesaj geldi karşıma. Bildirim gitmis midir? Cihazın tanınan bir cihaz değil. Kullanmakta olduğun cihazı, erişmeye çalıştığın hesapla eşleştiremiyoruz. Bunu tekrar denemek için yapabileceklerin. Başka bir cihaz kullan. Bu, daha önce bu hesaba giriş yapmak için kullandığın bir cihaz olmalıdır. Bildirim gitmis midir karsıdaki kişiye. Bu durumda Facebook'tan mesaj gider mi?

@wFurKan fakat tamam da benim bilgiler gider mi sonucta hesaba giriş yapmadım bildirim gönderdik demez miydi Facebook.

Yardımcı olacak var mı?

Son düzenleme:
@wFurKan fakat tamam da benim bilgiler gider mi sonucta hesaba giriş yapmadım bildirim gönderdik demez miydi Facebook.

Yardımcı olacak var mı?
Cihazının bilgisi gider.Şu tarihte şu cihazdan giriş yapılmaya çalışıldı diye. Sana neden bildirim gönderdik desin belki hesabı çalmaya çalışıyorsun.
Yazdıklarından ne yapmaya çalıştığını tam anlayamadım

@wFurKan hocam ilk öncelikle birinin sifresi bu olabilir mi diye denedim art niyet yoktu daha sonra işte size söyledigim mesaj geldi karsıma bir kere denedikten sonra bu durumda mahkemelik olur muyum art niyet yoktu dedigim gibi.

@wFurKan hocam ilk öncelikle birinin sifresi bu olabilir mi diye denedim art niyet yoktu daha sonra işte size söyledigim mesaj geldi karsıma bir kere denedikten sonra bu durumda mahkemelik olur muyum art niyet yoktu dedigim gibi.
Korkmana gerek yok bir şey olmaz. Sana gelen bildirimde muhtemelen senin hesabına birisi girmeye çalışmıştır. Sen başkasının hesabına girmeye çalıştığında sana bildirim gelmez. Birisi senin hesabına girmeye çalıştığında veya girdiğinde gelir.

Facebook algoritması nasıl oldu ise hrm PC hemde Telefonda cihazı tanımıyor şifre değiştirelim derken aldık başımıza belayı yardımcı olacak var mı iyi günler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı