Facebook hesap kısıtlaması

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar geçen gün bir yorum yaptım küfür yok hakaret yok hiçbir şey yok ne alaka ise karşıda ki kişi şikayet etmiş yorumum silindi ve anında uyarı verdi. Uyarının kalkacağı tarihe kadar bekledim uyarı kalktı fakat hala ne beğeni yapabiliyordum ne de yorum yapabiliyordum biraz daha bekledim bu sefer de durduk yere bildirim bile gelmeden hesabıma kırmızı uyarı vermiş 30 gün de engellemişti bende sinirlendim hesabımı komple sildim. Yeni hesap açtım. Birkaç gruba girdim tanıdık arkadaşlarımı ekledim başka da bir şey yapmadım. Yine bildirim gelmedi yorum yapıyordum gönderdim hemen arkasından " kötüye kullanımı önlemek için Facebook'taki bu özelliği kullanmanızı geçici olarak engelledik. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz " uyarısı çıkıyor. Paylaşım, beğeni ve yorum yapamıyorum bu uyarı çıkıyor hemen. Profilimden giriyorum uyarılar kısmına bakıyorum bomboş hiçbir şey yok. Facebook gruplarına girip paylaşım yapmam gerekiyor çünkü iş paylaşan gruplar var onları kullanıyorum yeni hesap açmaktan sıkıldım durduk yere bu uyarıyı verip duruyor. Ne yapmam gerek? Kimseye kötü söz küfür hakaret içerikli yorum ve mesaj vs atmıyorum durduk yere bu sorun oluyor. Millet her yerde küfür ediyor kötü yorumlar atıyor onlara bunları yapmıyor Facebook ben anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı