Niye kapatıldı onu öğrenmen lazım önce kapattıklarina dair bir mail göndermişlerdir illa ki oraya bakıp öğrenin.Onun haricinde hesabı geri açmak için itiraz edin,mail yollayın.Instagram da ise bazen o sorun olabiliyor yakında düzelir.Selamlar Instagram hesabımda bir sorun oluştu diye hata var. Facebook hesabım ise sebepsiz yere kapatıldı, ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.
Yok mu bilen rica ediyorum.
Niye kapatıldı onu öğrenmen lazım önce kapattıklarina dair bir mail göndermişlerdir illaki oraya bakıp öğrenin. Onun haricinde hesabı geri açmak için itiraz edin, mail yollayın. Instagram da ise bazen o sorun olabiliyor yakında düzelir.
Reis hesabında kimlik doğrulaması var mıydı? Seninle aynı isimde ve soyisimde biri kimlik doğrulaması yapıp sizi beni taklit ediyor diye şikayet ederse hesabınız kapanması mümkün diye biliyorum.Facebooka mail atıp itiraz etmemiz gerek bunun dışında başka bir çözüm yok gibi ama hızlı gönderirseniz iyi olur çünkü hesabın tam silinme süresi 30 gün oluyor.Instagramda ise olayı pek anlamadım ama Facebook ile aynı şekilde kapanmış olabilir.Hocam hesap bütünlüğüyle ilgili diyorda ben hiçbir şey ellemedim paylaşmadım gözünüzxü seveyim bu sefer onay kodunu giriyorum Instagram'da evet benim diyorum yükleniyor yine aynı şey tekrar tekrar ama girilmiyor.
Bir de şu an e-posta adresi yok diyor nasıl ya?
Reis hesabında kimlik doğrulaması var mıydı? Seninle aynı isimde ve soyisimde biri kimlik doğrulaması yapıp sizi beni taklit ediyor diye şikayet ederse hesabınız kapanması mümkün diye biliyorum. Facebook'a mail atıp itiraz etmemiz gerek bunun dışında başka bir çözüm yok gibi ama hızlı gönderirseniz iyi olur çünkü hesabın tam silinme süresi 30 gün oluyor. Instagram'da ise olayı pek anlamadım ama Facebook ile aynı şekilde kapanmış olabilir.
Bir daha değerlendirilemez diyorsa geçmiş olsun reis büyük ihtimalle açmazlar ama sen yine de Facebookun mail adresini bulup talepte bulun denemekten zarar gelmez Instagram içinde aynısını yap açmazlar ise yapacak bir şey yok mecburen yeni hesap açman gerekecekHocam bir daha değerlendirelemez talep diyor kimlik doğrulaması yok ama yüz doğrulaması yaptım kabul edilmedi şaka gibi sinirden deliriyorum yahu Instagram profilini gözden geçir diyor tıklıyorum bir şey olmuyor
Bir daha değerlendirilemez diyorsa geçmiş olsun reis büyük ihtimalle açmazlar ama sen yine de Facebook'un mail adresini bulup talepte bulun denemekten zarar gelmez Instagram içinde aynısını yap açmazlar ise yapacak bir şey yok mecburen yeni hesap açman gerekecek.
Reis bir şey yapmadın zaten büyük ihtimalle seninle aynı isim soyisime sahip biri kimliğini doğrulatıp seni "beni taklit ediyor" diye şikayet etmiş bu konularda öncelik hesabı kimlikle doğrulayanlara veriliyor bu yüzden itiraz edip kendinin gerçek olduğunu kanıtlamak dışında bir şey yapamazsın Facebook bu konulara katı bakıyor bu yüzden böyle olmuş.Dediğim gibi Facebook ve İnstagrama mail atıp kimliğini doğrulatırsan hesabını açabilirlerHocam ama ben bir şey yapmadımki yani suçum yok.
Reis bir şey yapmadın zaten büyük ihtimalle seninle aynı isim soyisime sahip biri kimliğini doğrulatıp seni "beni taklit ediyor" diye şikayet etmiş bu konularda öncelik hesabı kimlikle doğrulayanlara veriliyor bu yüzden itiraz edip kendinin gerçek olduğunu kanıtlamak dışında bir şey yapamazsın Facebook bu konulara katı bakıyor bu yüzden böyle olmuş. Dediğim gibi Facebook ve Instagram'a mail atıp kimliğini doğrulatırsan hesabını açabilirler.
Hocam googlea Facebook mail adresi yazsanız çıkar Instagram için de aynısını yazın çıkar.İyi geceler dilerim.Tamamdır hocam mail adreslerini biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.