Facebook Push Bildirim Sorunu

• Konuyu başlatan Barış Şentürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 5.462
B

Barış Şentürk

Ziyaretçi
Arkadaşlar facebook bildirim ayarları hepsi açık olmasına rağmen veri ağı ve wifi ile bağlandığımda bile bildirimler ileti olarak gelmiyor çözümü bilen var mı ?

G3'te değişmiş menü demek ki. Durmaya zorla kısmının altında "Bildirimleri Göster" seçeneği oluyor. Diğer seçenekleri değerlendirelim. Facebook'un sürümü kaç ? En son ne zaman güncellendi uygulama ? Güncellendikten sonra mı sorunlar başladı ? Root atıp Greenify benzeri bir uygulama yüklediniz mi ?

Facebook en güncel sürüm otomatik yaptım zaten uygulamaları Wifi ile evde kendiliğinden tüm uygulamalar güncelleniyor. Sorun her zaman vardı aslında şimdi farkına vardım kuzenimin telefona Push bildirim düşünce 'bu bana niye gelmiyor ya' dedim biraz araştırdım ayarlarım her şey normal ama yinede gelmiyor ama Maçkolik tarzı uygulamaların push mesajları geliyor Facebook gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı