Facebook Uygulaması Play Store'da Gözükmüyor

f1ght3r

Kilopat
Katılım
27 Mayıs 2016
Mesajlar
429
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Facebook uygulamasına gelen son güncellemeden sonra anlamadığım bir şekilde sürekli yeniden başlatma hatası aldım. Ana sayfaya bir türlü giremiyor. Uygulama telefonla yüklü gelen uygulamalardan. Uygulamayı tamamen kaldıramıyorum bu sebeple ben de devre dışı bıraktım ve uygulama fabrika sürümüne döndü. Devre dışından çıkarıp Play Store'dan güncellemek istediğimde Play Store'da Facebook uygulaması gözükmüyordu. Messenger, Facebook Lite, Sayfa Yöneticisi vs. tüm Facebook uygulamaları gözüküyor ama Facebook'un kendisi yok. Nasıl böyle oldu anlamadım. Uygulamaya girdim, kendisi güncelleme yaptı ama yine de Play Store'da yok. Şimdilik .apk kurdum. Onda da videolar çalışmıyor. Telefon: Asus Zenfone 2.

Arkadaşlar PC üzerinden Facebook uygulamasına baktığımda bu öğe cihazınızla uyumlu değil diyor. Telefonum Intel işlemcili olduğu için Facebook uygulama desteğini kesmiş olabilir mi? Şimdilik Messenger vs. cihazımla uyumlu gözüküyor.
 

Dosya Ekleri

  • face.JPG
    face.JPG
    116,1 KB · Görüntüleme: 114
Haklısınız. Bir hata olmuş. Facebook uygulaması güncellenince düzeldi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı