Facebook ve Youtube açılmıyor

Aynı sorun şu an bende de var. Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok sanırım.

Edit: Düzeldi şu an
Edit2: 4.2.2.1 - 4.2.2.3 DNS'ini girince düzelmiş, DNS kapatınca hala açılmıyor

Son düzenleme:
Bende az önce Open Dns'leri girdim bende de düzeldi şu anlık bir sıkıntı yok gibi fakat nasıl saçmalık bu anlamış değilim
208.67.222.222
208.67.220.220

Düzenleme: Şaka gibi ya şimdi tekrar giremiyorum bu nasıl bir saçmalık ya beklemekten başka çare yok bu dns ile ilgili bir şey değil

Son düzenleme:
Geçen yaşanan steam ağlarına bağlanma sorunuyla birebir aynı. DNS işe yaramıyor, en azından kalıcı olarak. VPN tek çözüm. Turk.net'ten destek kaydı oluşturmaktan çekiniyorum. En son sorunu anlayana kadar 1 hafta geçmişti. Rezaletler. Biraz daha bu tarz sorunlar devam ederse başka bir ISS'ye geçeceğim sanırım. Arkadaşımda Vodafone var, onda bir problem yok. TT kullanan başka bir arkadaşım da sorun yaşamıyor. Demek ki Turk.net beceriksiz, bir şeyleri yanlış yapıyor olmalı ki zırt pırt bu tarz sorunlar yaşıyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı