Samsung Galaxy Tab S10 Lite alınır mı?

Sinanak

Hectopat
Daha fazla  
Ders için sorunsuz kalem desteği olan bir tablet ararken fiyat/performans olarak en iyi bu tableti buldum. Sizce bu tablet alınmaya değer mi? Bu tableti daha önce kullanmış olanlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Sorunsuz kalem desteği olan ve bu tabletin fiyatını geçmeyecek önerilere de açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders için sorunsuz kalem desteği olan bir tablet ararken fiyat/performans olarak en iyi bu tableti buldum. Sizce bu tablet alınmaya değer mi? Bu tableti daha önce kullanmış olanlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Sorunsuz kalem desteği olan ve bu tabletin fiyatını geçmeyecek önerilere de açığım. Teşekkürler.
İşlemcisi kötü.
Poco Pad X1'e bakardım. İşlemcisi hayvan gibi güçlü ve yine iyi arayüz sunuyor. Amiral gemisi HyperOS arayüzüne ve tabletler için sunulan en yeni nimetlere sahip.

600 TL indirim kuponunu uygulamayı unutmayın.

İşlemcisi kötü.
Poco Pad X1'e bakardım. İşlemcisi hayvan gibi güçlü ve yine iyi arayüz sunuyor. Amiral gemisi HyperOS arayüzüne ve tabletler için sunulan en yeni nimetlere sahip.
Hocam peki bu tabletlerin kalem desteği nasıl?

600 TL indirim kuponunu uygulamayı unutmayın.

Hocam duyduğum kadarıyla HUAWEI tabletleri Google hizmetlerini desteklemiyor. Çok büyük dezavantaj benim için bu. Çoğunlukla onları kullanacağım

Hocam duyduğum kadarıyla Huawei tabletleri Google hizmetlerini desteklemiyor. Çok büyük dezavantaj benim için bu. Çoğunlukla onları kullanacağım.

Evet, yok ama GBox uygulaması ile kolayca kurulabilir. Ekranı kesinlikle Galaxy Tab S10 Lite'dan çok daha iyi.

Evet, yok ama GBox uygulaması ile kolayca kurulabilir. Ekranı kesinlikle Galaxy Tab S10 Lite'dan çok daha iyi.
Öneri için teşekkürler hocam belki tercih ederim

Özel kalemi ve klavyesi var ama Türkiye'de daha satışa çıkmamış.
Hocam 26 Kasım yani bugün çıkış günüymüş. Ne zaman satışlara açılır sizce beklemeye değer mi? Ben Almanya’da yaşıyorum belki burada daha erken satışa çıkar.

Bunu neden daha önce yazmadınız? Euro olarak bütçeniz nedir?
Bütçem 250-350 euro. Bu söylediğiniz POCO Pad modellerinin birkaç incelemesini izledim. Aynı fiyattaki diğer tabletlerin çok üzerindeler. Galiba M1 modelini bekleyeceğim hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı