MrXY Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #1 Merhaba öncelikle. Her tarayıcıyı denedim fakat diğer tarayıcılarda da aynı şekilde facebook ve youtube'a giriş yapamıyorum, diğer sitelere rahatlıkla girebiliyorum, yardımlarınızı bekliyorum iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2016
Merhaba öncelikle. Her tarayıcıyı denedim fakat diğer tarayıcılarda da aynı şekilde facebook ve youtube'a giriş yapamıyorum, diğer sitelere rahatlıkla girebiliyorum, yardımlarınızı bekliyorum iyi sosyaller.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 19 Mart 2016 #2 Türkiye olayları yüzünden böyle. Yayın yasağı var. Yayın da en güzel sosyal medyadan yayıldığı için.
MrXY Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #3 Alperen Cıngıl dedi: Türkiye olayları yüzünden böyle. Yayın yasağı var. Yayın da en güzel sosyal medyadan yayıldığı için. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ülke karıştı bugünkü patlama dolayısıyla. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2016
Alperen Cıngıl dedi: Türkiye olayları yüzünden böyle. Yayın yasağı var. Yayın da en güzel sosyal medyadan yayıldığı için. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ülke karıştı bugünkü patlama dolayısıyla.