Facebook - Youtube Yavaşlaması Kaldırılır Mı?

KadirSMZ

Hectopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller arkadaşlar. Malesef ki son zamanlarda ülkemizde kötü olaylar birbiri ardına geliyor. Bunun sonucu olarak da Facebook ve Youtube sitelerine erişim engelleniyor. Bu engellemelerin amacının ne olduğunu bilmiyorum. Ama artık beni çok sinirlendirmeye başladı. Ben geceleri bilgisayar başında çalışan bir insanım. Benim elimden Facebook ve Youtube'u alırsanız yapacak hiçbir şeyim kalmıyor. Sabaha kadar sıkıntıdan ölüyorum. Bu gece de onlardan biri. Eğer bunu aşabileceğimiz bir yöntem varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Not: Konuyu siyasileştirecek varsa mesajlarını kendine saklasın.

Yazacağım şeyin doğruluğundan emin değilim;
Türkiye'ye ait bazı sitelere ek trafik geliyor ve bazen siteye girerken adres çubuğunda "traffic" yazıyor ve bir takım uzantılar geçiyor. Hızlı bir şekilde geçmese ekran görüntüsünü alacağım. Yani burada internet hızı düşmüyor ek trafik vererek bant genişliği yetersiz geliyor. Youtube ve Facebook kapalı onlar için konuşmuyorum ama bazı resmi sitelerde (resmi dediğim Asus gibi firmaların sitesi) bile yavaşlama oluyor ve bu adres çubuğunu görüyorum. DNS veya VPN gibi şeyler sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. Ama denemekten zarar gelmez. Bununla ilgili konu açacaktım ama maalesef ekran görüntüsü alamadım bu konuda belirteyim dedim.

Yazacağım şeyin doğruluğundan emin değilim;
Türkiye'ye ait bazı sitelere ek trafik geliyor ve bazen siteye girerken adres çubuğunda "traffic" yazıyor ve bir takım uzantılar geçiyor. Hızlı bir şekilde geçmese ekran görüntüsünü alacağım. Yani burada internet hızı düşmüyor ek trafik vererek bant genişliği yetersiz geliyor. Youtube ve Facebook kapalı onlar için konuşmuyorum ama bazı resmi sitelerde (resmi dediğim Asus gibi firmaların sitesi) bile yavaşlama oluyor ve bu adres çubuğunu görüyorum. DNS veya VPN gibi şeyler sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. Ama denemekten zarar gelmez. Bununla ilgili konu açacaktım ama maalesef ekran görüntüsü alamadım bu konuda belirteyim dedim.
Birkaç tane DNS denedim ama işe yaramadı. Yine birkaç tane VPN uygulaması denedim onlar da işe yaramadı. Sonra da bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Umarım konuyu çözecek birisi çıkar.

Arama motoruna Zenmate Chrome yazarsan bir uzantı geliyor onu ekle ve oradan ülkeni değiştir. Şu an Youtube açılıyor.
upload_2016-8-21_6-9-11.png

Bu sorunu da hallettik. (y)

Ben de ek konu açayım herkes görsün.

Arama motoruna Zenmate Chrome yazarsan bir uzantı geliyor onu ekle ve oradan ülkeni değiştir. Şu an Youtube açılıyor.
Eki Görüntüle 181943
Bu sorunu da hallettik. (y)

Ben de ek konu açayım herkes görsün.
Valla şansa Youtube açıldıktan sonra gördüm cevabını. :( O yüzden şu an deneyemiyorum ama not aldım. Bir daha olursa deneyeceğim. Teşekkür ederim. :)

Şu anda deneme şansım oldu ve gerçekten işe yarıyor. Biraz yavaşlama oluyor ama hiç girmemesinden iyidir. Tekrar teşekkürler. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı