Facebook'a GIF Resim Yükleme

Eski yöntem hala forumlarda paylaşılıyor ama uygulayıp çalıştırabilen yok. Önceki mesajda da dediğim gibi önce gif bir görsel paylaşım sitesine yükleniyor, sonra adresi Facebook'a verilerek oradan alması sağlanıyor.

İlk linkdeki resme bakınca kendi kendime demiştim; "KESİN İP VAR" diye. :)
Nedeni ise .jpg uzantılı bir resim olmasıydı. Bugüne kadar .jpg uzantılı dosyaları hareketsiz olarak bilirdim ancak kısa bir araştırma sonrası şu bilgileri elde ettim.

JPG uzantılı hareketli resimleri facebookta paylaşırsan hareketli görünür...
JPG resme, layer katman aracılığı ile hareketli resim gömülebiliniyor photoshopta...

Adı geçen .jpg resim

562680_477014415644514_212121345_n.jpg

Hizli cevap icin tesekkürler. Simdi ben bu gif resmini Photoshop'a yükledim. Acilan layerlerin büyüklügünü 111x74 piksel yaptim ve psd formatinda disariya yükledim.
Facebook ayarlarini ve token ayarlarini yaptim, bir türlü olmuyor, hareket yok. Basaran bir arkadas var ise lütfen anlatsin. Sevgiler saygilar caycumali ahmet.

Birde bunu yöntemi dene istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı