Facebook'a giremiyorum

yebgha

Kilopat
Daha fazla  
Recep abi böyle bir şekilde konu açmıştım bilgisayarımda virüs olduğunu söylemiştin, çok özür dileyerek eksik anlattım ben biraz o yüzden bence böyle bir izlenime kapıldın. Çünkü başka bilgisayarda denedim kuzenimin orada da Checkpoint hatası aldım. Yapmadığım kalmadı kimliğimi doğruladım güvenlik sorumla 24 saatlik delay aldım, bekledim giriş yaptım sonra yine Checkpoint hatası geldi, bir delay daha aldım yine geldi, şu an hala bu sorunum devam etmekte ne telefondan ne bu PC'mden ne de kuzenimin PC'sisinden giremiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

Not: Hatta ve hatta çerezleri geçmişi falanda sildim, Yandex Browser'dan da girmeyi denedim, Combofix'le tarattırdım, full sürümlü CCleaner'dan genel temizlik yaptım Chrome için. Hala olmadı yine olmadı. gerçekten çok zor durumdayım bu sorunumu çözebilirseniz ne dualar ederim.

Not 2: Hadi kardeşlerim benim ya 5 görüntülenme kimse mi bilmiyor? Çözse çözse Recep abi çözer bence. Recep abinin çevrimiçi olduğunu gördüm hemen böyle bir konu açayım dedim. İnşallah çözülecek bu forum sitesinden çok umutluyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı