Facebook'daki adama 240 liramı kaptırdım

Para yanlış gönderildi diye talep aç, başka şansın yok. Nereye gönderilecekti diye de bir arkadaşına ait vs (başka bir Papara) bir hesap göster. Başka şansın yok bunun bankacılıkta kabul görmesini dilemekten başkada şansın yok (16 yaşın üzerindeysen emniyete gidip şikayetçi olabilirsin ailenden bağımsız).
 
Teşkilata gelmişsiniz geçmiş olsun.. Facebook insgram gibi yerlerden satış vs işler yapan kişilere itibar etmemek lazım..
 
Arkadaşlar standoff 2 adlı oyun için kendime Facebook'tan hesap almak istiyordum, bir adama yazdım işte 240 TL'lik oyun hesabı var dedi bende ona hadi oradan dolandırıcı diyecektim. Ama baktım adamı bayağı 5-6 kişi savunuyor işte alışveriş yapmışlar kanitlariyla dekontlarla falan bana kanıt sundular. Bende okay dedim. Papara'sinı istedim 240 TL gönderdim o da bana hesabı verecekti sonra yazdım adama hesabı ver diye, beni engelledi. Ne yapabilirim arkadaşlar? 18 yaşın altındayım ailem bilmeyecek şekilde paramı nasıl geri alabilirim? Bilirkişi arkadaşlarım cevaplayın. 240 TL benim için az buz bir para değil.

Geçmiş olsun hocam parayı geri alamazsınız en fazla adamı Papara'ya şikayet edebilirsiniz ama onda da parayı kendi rızanızla gönderdiğiniz için bir yere varılamaz.
 
Papara'ya yanlislikla su hesaba para gonderdim derseniz ricaniz uzerine kisiden parayi ister ama bu formalite bir sey. Geri alma ihtimalimiz uzulerek soyluyorum ki neredeyse yok, karsidaki adamin keyfine kalmis yani. İnternetteki kimseye guvenmeyin.

Bana tanimadigim kisi yanlislikla para gonderdi, talebini 7 gun sonra gordum. Papara bana telefonla ulasmaya calismis, (sozde) ulasamayinca e-posta attilar. E-postayi tesadufen gordum, ben duyarli davranip parayi iade ettim ama karsidaki adamin iade edecegine pek ihtimal vermiyorum.
 

Geri
Yukarı