Facebook'dan kart bilgilerini nasıl sileriz?

vbios

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar, 10 dolar benden habersiz reklam borcu varmış bende bari ödeyeyim dedim ama kart bilgilerini girdiğimde yetkiniz yok hatası aldım, kart bilgim orada kaldı, nasıl kart bilgimi silebilirim?

Yem mailine dönüş yapmış olabilir misiniz? Olay tam olarak nasıl oldu? Bilgilerinizi girdiğiniz sitenin Facebook'a ait olduğundan emin misiniz? Facebook'a ait olduğundan emin değilseniz, bankanızı arayıp durumu bildirin. Hesabı dondurun veya internet alışverişine kapayın.

Yem mailine dönüş yapmış olabilir misiniz? Olay tam olarak nasıl oldu? Bilgilerinizi girdiğiniz sitenin Facebook'a ait olduğundan emin misiniz? Facebook'a ait olduğundan emin değilseniz, bankanızı arayıp durumu bildirin. Hesabı dondurun veya internet alışverişine kapayın.
Çok önce artık Kasım ayında ne olduysa hesabımdan reklam borcu yapmışlar. Artık bıktım, Facebook desteğe yazıyorum olmuyor. Kimse bana yardımcı olamıyor.

Reklam borcu yapmışlar diyorsunuz, bunu nasıl yapıyorlar? Facebook hesabınıza tanımlı bir kart mı var? Facebook ödeme almadan nasıl reklam hizmeti sağlıyor? Siz kart bilgilerinizi girdiğiniz sitenin Facebook'a ait olduğundan emin misiniz? Linki buraya atın bakalım isterseniz.

Reklam borcu yapmışlar diyorsunuz, bunu nasıl yapıyorlar? Facebook hesabınıza tanımlı bir kart mı var? Facebook ödeme almadan nasıl reklam hizmeti sağlıyor? Siz kart bilgilerinizi girdiğiniz sitenin Facebook'a ait olduğundan emin misiniz? Linki buraya atın bakalım isterseniz.
Hocam, bu şekilde gözüküyor. Borcu ödemeye kalkarsam 2. Resimdeki gibi hata alıyorum.

Ekran Görüntüsü (14)_LI.jpg

Ekran Görüntüsü (16)_LI.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı