Çok önce artık Kasım ayında ne olduysa hesabımdan reklam borcu yapmışlar. Artık bıktım, Facebook desteğe yazıyorum olmuyor. Kimse bana yardımcı olamıyor.Yem mailine dönüş yapmış olabilir misiniz? Olay tam olarak nasıl oldu? Bilgilerinizi girdiğiniz sitenin Facebook'a ait olduğundan emin misiniz? Facebook'a ait olduğundan emin değilseniz, bankanızı arayıp durumu bildirin. Hesabı dondurun veya internet alışverişine kapayın.
Hocam, bu şekilde gözüküyor. Borcu ödemeye kalkarsam 2. Resimdeki gibi hata alıyorum.Reklam borcu yapmışlar diyorsunuz, bunu nasıl yapıyorlar? Facebook hesabınıza tanımlı bir kart mı var? Facebook ödeme almadan nasıl reklam hizmeti sağlıyor? Siz kart bilgilerinizi girdiğiniz sitenin Facebook'a ait olduğundan emin misiniz? Linki buraya atın bakalım isterseniz.
İlerdr sorun çıkar diye korkuyorum ödeyip kurtulayım 90 TL falan zaten. Şimdi ödeyemiyorum ama bu borcu otomatik öder mi?Facebook hesabınıza giriş yapamıyor musunuz? Hesabı direk dondurup, silmeyi deneyin.
Facebook ile alakalı link.Facebook ödeme almadan nasıl hizmet sunmuş hala anlamış değilim. Bence hesabınızı dondurmanız veya silmeniz en iyi tercih olacaktır. Bu ödeme kısmının linki nedir? Merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.