Facebook'ta Yanlışlıkla Tıklanan Link

Ben KasperSky Anti-Virüs kullanıyorum. Sanırım bu tür linkler bir zarar teşkil etmez benim için. Lisanslı kullanıyorum. Bir sorum olacaktı. G2A'da 30tl'ye KasperSky İnternet Security satılıyor. Bu fiyat bir şeylerden kısıtlama içerir mi ? Farkı var mıdır ? Saygılar...

1 yıllık lisans var.
Lisansın yılını göstermesi önemli değil. İlerleyen zamanlarda 3. veya 6. ay'da karanlık listeye düşebilmekteler. Bu yüzden dedim araştırmanız lazım diye. Eğer böyle bir durum yaşarsanız aldığınız yere bildirisiniz.

Lisansın yılını göstermesi önemli değil. İlerleyen zamanlarda 3. veya 6. ay'da karanlık listeye düşebilmekteler. Bu yüzden dedim araştırmanız lazım diye. Eğer böyle bir durum yaşarsanız aldığınız yere bildirisiniz.
Karanlık listeye düşebilmekte derken siteler türedikten belli süre sonra kara listeye düşüyor mu demek istediniz ?

Hayır. Lisanslar yasal olmayan lisans olarak ilerleyen zamanlarda bloke olabiliyorlar.
G2A gibi bir sitede böyle bir şey olabilir mi ? Şaşırdım doğrusu. Umarım iade alırım. 100 lerce insan satın almış ve şikayetleri yok. Bence bir sorun olmaz. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Bazı kişilerin yaşadığı sorunlar olduğunu biliyorum farklı içeriklerde.

İade neden talep ettiniz?

Kullanmadığım bir site. Kullanan bazı kişilere göre ihtimali sadece söyledim.
İade talep etmedim. Bir sıkıntı olursa diye dedim ama G2A ile iletişime geçip sorunu hallettik. Blocklanırsam iade alırmışım doğal olarak birde o satıcının 360+ pozitif 9 adet negatifi vardı ayrıca negatiflerin hiçbiri lisansım blocklandı demiyordu. Sadece kodları çalışmamış büyük ihtimalle gaza gelip negatif vermişler ve destek onlara yardım edip sorunu çözünce de pozitif yapmamışlar. Bunu söyleyince adama o zaman sıkıntı olmaz dedi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı