Facebook'ta Yanlışlıkla Tıklanan Link

Böyle linkler çoğunlukla karşı bilgisayarın ip adresini bulmak ve kötü amaçlarla kullanılmak için hazırlanıyor. Antivirüse de gerek yok. Yabancı bir link ise tıklamayın.

O değil de bilgisayara sağlam virüs bulaşsaydı ne yapacağınızı çok merak ediyorum
Bu kadar endişelenmeyin, gidin bütçenize uygun antivirüs alın

Minik çaplı kalp krizi geçirirdim galiba . Zamanında Virüslerden çok çektim 2 kez format atıldı bilgisayarıma o yüzden en ufak linkte virüs var mı acaba diye düşünmeden edemiyorum .

Bunlar fake siteler. Bu arkadaşta buna yakalanmış yani Salim. Site seni sahte Facebook'a yönlendiriyor. Eğer linke giren kişide biraz saf ise yada o an farkına varmamışsa giriş yapıyor hesaptan çıkmışım diyerek. Ve sonra ise sizin hesabınızdan sizin kontrolünüz dışında paylaşım yapılıyor veya hesabınız çalınıyor. Bilgi girmemen iyi olmuş. Sistem sıfırlamalık durum yaptı onu boşa yapmışsın

Aynen ne kadar saçma bir şey yaptığımın farkına vardım ama geç oldu artık . Ama iyi yönleri de var bilgisayar daha iyi performans gösteriyor şu anda .

Minik çaplı kalp krizi geçirirdim galiba
Ben harddiski bulaşık makinesine atabileceğinizi düşünmüştüm
Neyse şaka bir yana. İnsan düşünmeden edemiyor. Antivirüs kullanın ya da en azından böyle yabancı linklere tıklamayın
Bu arada sality ya da cryptolocker gibi virüs bulaşmadığı sürece korkmanıza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…