Webtekno'nun sitesinde gezinirken böyle bir fotoğraf gördüm ve bana çok anlamlı geldi:
Anlamayanlar için çevirisini yapayım: ''Facebook'un var mı?'' sorusu ''Su ıslak mı?'' sorusuna benziyor.
Anlatılmak istenen mesaj artık Facebook'u kalmayan insanlar tek tük. Bence fazla gerekli bir şey değil ama kullanıyoruz işte. Arkadaşlar ile konuşmak için WhatsApp daha iyidir. Ben genelde ordan konuşuyorum.
Anlatılmak istenen mesaj artık Facebook'u kalmayan insanlar tek tük. Bence fazla gerekli bir şey değil ama kullanıyoruz işte. Arkadaşlar ile konuşmak için WhatsApp daha iyidir. Ben genelde ordan konuşuyorum.
Konuyla alakasız ama ben kullanmıyorum diyince aklıma sokak röportajlarında "Niçin sevgiliniz yok ? " sorusuna "Ben kullanmıyorum" diye cevap veren genç geldi
Facebook kullanıcılarını (daha doğrusu kullanılmışlarını) gözetlemektedir. RMS Reis her konuşmasının başında "If you take a photo of me please do not upload that photo on Facebook. Because Facebook does surveillance on its useds (İngilizce listening terk denilecek şekilde yazıya dökmüşsem bağışlayın .)." gibi sözler söyler. Merak edenler için:
.
Bu arada bana kalırsa milletin ne yeyip ne içtiğinden daha önemsiz hiçbir şey yok. İnsanların fikirleri benim daha çok ilgimi çekiyor, bu yüzden benim Medium hesabım var ve Facebook hesabım yok.