Facebook'un var mı? = Su ıslak mı?

6 kere okudum, çok da anlamadım
Sadece Facebook'un var mı kısmını anladım

Anlatılmak istenen mesaj artık Facebook'u kalmayan insanlar tek tük. Bence fazla gerekli bir şey değil ama kullanıyoruz işte. Arkadaşlar ile konuşmak için WhatsApp daha iyidir. Ben genelde ordan konuşuyorum.

Anlatılmak istenen mesaj artık Facebook'u kalmayan insanlar tek tük. Bence fazla gerekli bir şey değil ama kullanıyoruz işte. Arkadaşlar ile konuşmak için WhatsApp daha iyidir. Ben genelde ordan konuşuyorum.
Ben Facebook kullanmıyorum

Facebook'u gözünüzde çok büyütüyorsunuz bence. Twitter diye bir gerçek var ki asıl etkili sosyal medya kullanıcıları orada.
Benim kullandığım tek bir sosyal medya sitesi var. O da YouTube. Favori iki sitem: Technopat Sosyal ve YouTube. Bu kadar

Facebook kullanıcılarını (daha doğrusu kullanılmışlarını) gözetlemektedir. RMS Reis her konuşmasının başında "If you take a photo of me please do not upload that photo on Facebook. Because Facebook does surveillance on its useds (İngilizce listening terk denilecek şekilde yazıya dökmüşsem bağışlayın .)." gibi sözler söyler. Merak edenler için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu arada bana kalırsa milletin ne yeyip ne içtiğinden daha önemsiz hiçbir şey yok. İnsanların fikirleri benim daha çok ilgimi çekiyor, bu yüzden benim Medium hesabım var ve Facebook hesabım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…