Facebook'un var mı? = Su ıslak mı?

Webtekno'nun sitesinde gezinirken böyle bir fotoğraf gördüm ve bana çok anlamlı geldi:
asd10.jpg

Anlamayanlar için çevirisini yapayım: ''Facebook'un var mı?'' sorusu ''Su ıslak mı?'' sorusuna benziyor.
:)

Anlatılmak istenen mesaj artık Facebook'u kalmayan insanlar tek tük. Bence fazla gerekli bir şey değil ama kullanıyoruz işte. Arkadaşlar ile konuşmak için WhatsApp daha iyidir. Ben genelde ordan konuşuyorum.

Facebook kullanıcılarını (daha doğrusu kullanılmışlarını) gözetlemektedir. RMS Reis her konuşmasının başında "If you take a photo of me please do not upload that photo on Facebook. Because Facebook does surveillance on its useds (İngilizce listening terk denilecek şekilde yazıya dökmüşsem bağışlayın :).)." gibi sözler söyler. Merak edenler için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu arada bana kalırsa milletin ne yeyip ne içtiğinden daha önemsiz hiçbir şey yok. İnsanların fikirleri benim daha çok ilgimi çekiyor, bu yüzden benim Medium hesabım var ve Facebook hesabım yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı