Konu başlığında da gördüğünüz gibi böyle bir hata ile karşı karşıyayım. FACEIT AC kapalı iken oyun sorunsuz açılıyor fakat açıkken asla tepki vermiyor. Yardımcı olur musunuz?
Konu başlığında da gördüğünüz gibi böyle bir hata ile karşı karşıyayım. FACEIT AC kapalı iken oyun sorunsuz açılıyor fakat açıkken asla tepki vermiyor. Yardımcı olur musunuz?
Zaten anti-cheati CS:GO'yu kapatıp açman gerekiyor, sıkıntılı bir durum yok yani. @326001 her şeye oyun dosyalarını doğrula yazmayı bırakman lazım.
Bir daha belki sorununu falan okursun adamın.
Zaten anti-cheati CS:GO'yu kapatıp açman gerekiyor, sıkıntılı bir durum yok yani. @326001 her şeye oyun dosyalarını doğrula yazmayı bırakman lazım.
Bir daha belki sorununu falan okursun adamın.
Kardeşim soyle soyliyim ben bu hatayı ekran karti değiştiğim için aldım eski bir ekran kartı taktigimda karşıma çıktı. Ekran karti değiştiğimde sorun kalktı. Üzgünüm kesin bir çözüm yolu söyleyemem. Faceit desteğe yazmanı öneririm.
Dostum şöyle benim ekran kartım arızalandı yerine eski bir ekran kartı taktım idare etmesi için ama bu sorunla karşılaştım sonra ekran kartını değiştirdiğim de sorun kalmadı.
bir daha belki sorununu falan okursun adamın.
Dostum adam zaten diyor ki AC acıkken oyun acılmıyor. AC kapalıyken oyun catır catır acılıyor. Demek ki oyun kapalıyken AC'yi açmış ama oyunu açamamış, AC kapalıyken oyun açılmış. Umarım anlamışsındır.