FACEIT AC Secure Boot hatası

DrakeN_06

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi
Gigabyte anakart kullanıyorum. FACEIT AC Secure Boot enabled hatası alıyorum ama Secure Boot zaten etkin. Kapatıp tekrar açmayı denedim olmadı. Nasıl çözebilirim?

Gigabyte anakart kullanıyorum. FACEIT AC Secure Boot enabled hatası alıyorum ama Secure Boot zaten etkin. Kapatıp tekrar açmayı denedim olmadı. Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2304998

1. Secure Boot ayarları:
    • BIOS'ta "Secure Boot" seçeneğinin "enabled" olduğundan emin ol.
    • "Secure Boot mode" kısmında "standard" modunu seçtiğinden emin ol. "Custom" ayarında olması bu tür hatalara yol açabilir.
    • Eğer "Custom" modundaysa, "restore factory keys" veya "ınstall default Secure Boot keys" seçeneğini seçmeyi dene.
  2. TPM (trusted platform module) durumu:
    • BIOS'ta TPM (trusted platform module) özelliğinin etkin olup olmadığını kontrol et. Bu, FACEIT gibi anti-cheat uygulamalarının çalışması için önemli olabilir.
  3. Windows'ta Secure Boot durumunu kontrol et:
    • Windows'ta Secure Boot'un gerçekten etkin olup olmadığını kontrol edebilirsin. Bunun için:
      • Windows arama çubuğuna "msınfo32" yaz ve sistem bilgisi penceresini aç.
      • "Secure Boot state" kısmında "on" yazdığından emin ol.

Windows 11 kullanıyorsan TPM özelliğini de açmak zorundasın. Windows 10 kullanıyorsan, Windows Defender'da Çekirdek yalıtım özelliği açıksa kapat ve Windows özelliklerini aç veya kapat üzerinden Hyper-V özelliği açıksa kapat.

Ayrıca bknz:

Teşekkürler gece dediklerinizi deneyeceğim

Tpm de açıkmış ama yine olmadı. Hala aynı hatayı veriyo

Tpm de açıkmış ama yine olmadı. Hala aynı hatayı veriyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…