Çözüldü Windows 11 FACEIT AC Secure Boot hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Myptzl

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingstone 16GB 2400MHZ
Ekran kartı
GTX1050
İşlemci
i5 7300HQ
Monster Abra A5 v12.1 modelini kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde Recep Baltaş'ın önerisi ile Rufus aracılığı ile W11 kurdum, sistem stabil olarak çalışıyor. FACEIT AC kurduğumda öncelikle Windows Update hatası alıyorum, tamama bastıktan sonra da Secure Boot needs to be enabled to launch FACEIT AC. Hatası alıyorum.

1644011153201.png

1644011087138.png

Çözüm
Sorunumu çözdüm arkadaşlar. BIOS'tan Supervisor'e şifre koyduktan sonra Security'ye gelip Secure Boot'u Customized'a çevirdikten sonra key Management'a girdim ve fabrika verilerine sıfırladım. F4 ile kaydedip yeniden başlattığımda Secure Boot açılmıştı.

Yalnız yukarıda Not Active yazıyor. Onu Active etmeniz gerek.

Yalnız orada da göründüğü gibi orası değiştirilebilen bir yer değil.
Windows 11'e herhalde FACEIT AC desteği gelmemiş. Aynı sorunu arkadaşımda yaşıyor onda da Windows 11 var.

BIOS'tan Secure Boot'u enabled konumuna getirdim (daha doğrusu zaten bu haldeydi) hala aynı hatayı alıyorum.
1644079536308.png

Son düzenleme:
Sorunumu çözdüm arkadaşlar. BIOS'tan Supervisor'e şifre koyduktan sonra Security'ye gelip Secure Boot'u Customized'a çevirdikten sonra key Management'a girdim ve fabrika verilerine sıfırladım. F4 ile kaydedip yeniden başlattığımda Secure Boot açılmıştı.

Yalnız yukarıda Not Active yazıyor. Onu Active etmeniz gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ben değiştirilebilir bir yer demedim. Orada Active yazması gerekiyor demeye çalıştım. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı