Ben 128 tick serverlardan dolayı Faceit oynamak istiyorum. Server kalitesinden dolayı "MM" giresim gelmiyor pek fazla.Mm'den memnunum bende, efsanevi kartalım. Hocam trust factor ve prime olayı ile epeyce bi ilerlettiler hile olayını. Birde rank yüksek olunca çok hile denk gelmiyor.
Faceit premium faceite destek dışında hiçbir işe yaramıyor. He birde turnuvalara katılıyosun. Başka bir artısı yok ben kullandım. Seviyeni yükseltmeye bak. Daha profesyonel oynayanlara denk geliyorsun. Ancak Faceit'te MM olma yolunda ilerliyor. AC'leri hiçbir işe yaramıyor. ESEA o konuda çok çok ilerde. Ancak orada da oyuncu az Türk server'ı olduğu için diğer Avrupa Ülkeleri oyuncuları Faceit'i tercih ediyor. Şuan CS:GO Global server'larındaki oyuncuların %60'ından fazlası hile. Kimi abartarak kullanıyor kimisi belli etmeden kullanıyor.Bende bu faceit te alışamadım. Bir maça başlamak çok zor oluyor. Ya biri çıkıveriyor ,ya başka şeyler. Birde şuan 3 levelim bana maçlar basit geliyor. Mm daha zor şuan .Faceit Premium alsammı diye düşünüyorum ama bilemedim
Kesinlikle haklısın ESEA'da hile 0 diyebilirim. Ancak ordada çok kullanıcı yok işte o sıkıntı. Faceit kadar aptal bir platform daha yok. Boşuna premium alıp bi de destek vermeyin. Bok yesinler.Faceit anti chat açmadan premium olmayan hesaplar ile maça girebilirsin bundan yana sorun yok ufak bir bug durumu söz konusu ama bu konuya bu kadar takılmayın arkadaşlar anti chat durumu çok çok büyük bir güvenlik duvarı değildir ben size şöyle kısa bir örnek vereyim
CSGO MM HİLE : 50
CSGO FACEİT HİLE : 100
tl gibi bantlarında ilerliyor artık hileciler bu mümkün olan birşey yani bu anti chati bukadar gözünüzde büyütmeyin şimdi biz insan oğlunun beynin'de şu oluşuyor hemen.( Yok yok adam hile olmaz ağa adam hem cs ye para veriyor hem faceite aylık veriyor bir'de hileye verirmi ya riske atarmı kendisini adam iyi oynuyor aga ) bizler bunu düşünüyoruz ama yanlış düşünüyoruz en basit örneği e-sporcular'dan rezil olanları düşünün adamların işi bu hile kullananlar oldu yani piyasa'da dolu var bu tarz premium'da olsa antichat'te açık olsa hile yapanlar bilginiz olsun biz düzenli olarak faceit oynadığımız için denk geliyoruz adam bilerek chat'te yazmayıp bizi dc sine çağırdı olayın gidişatını olurunu ekran paylaşarak gösterdi bende üşenmedim gittim tek tek araştırdım bunlar neyin nesi diye hile satıcılarına ulaştım onlar'da öyle bir fiyat listesi çıkarttılar ama şunu söylim hiç birisi esea platformuna hile vermiyor esea'ya hizmet veremiyoruz diyorlar olmaz'sa biz bile esea ya geçicez artık
İnsanları keri.... yerine koyuyorlar bizim insan oğluda hemen kanıyor şimdi biz kullanıcılar olarak şey düşünüyoruz( bunlar bize F puanı veriyorlar ya SANKİ BABALARININ HAYRINA VERİYOR neyse biz bu maçları kazanır F puanını alır bedavadan bıçak alırımKesinlikle haklısın ESEA'da hile 0 diyebilirim. Ancak ordada çok kullanıcı yok işte o sıkıntı. Faceit kadar aptal bir platform daha yok. Boşuna premium alıp bi de destek vermeyin. Bok yesinler.
Oyun ile alakan yok galiba. Ben yıllardır faceit oynuyorum free, premium veya fpl gibi platformlar da kullanmak zorunlu. Sadece ve sadece faceit e yeni kaybolup ilk maçlarını attığın zaman faceit ac açmak zorunlu değil. Oda bir kaç maç sadece. Konu ile ilgili bilginiz yoksa, yorum da yapmayın. İnsanları yanlış bilgilendirmeyiniz.Faceit free 5vs5 de açılmıyor açma zorunluluğu koymamışlar. Zorunlu faceit ac açmak sadece premium’da ve flp fpl-c gibi hub’larda yada organizasyonlarda var.
Faceit premium un hiçbir artışı yok mu? Güldürme beni lütfen. Desene ben boşuna premium kasıyorum boşuna para kazanıyorum.Faceit premium faceite destek dışında hiçbir işe yaramıyor. He birde turnuvalara katılıyosun. Başka bir artısı yok ben kullandım. Seviyeni yükseltmeye bak. Daha profesyonel oynayanlara denk geliyorsun. Ancak Faceit'te MM olma yolunda ilerliyor. AC'leri hiçbir işe yaramıyor. ESEA o konuda çok çok ilerde. Ancak orada da oyuncu az Türk server'ı olduğu için diğer Avrupa Ülkeleri oyuncuları Faceit'i tercih ediyor. Şuan CS:GO Global server'larındaki oyuncuların %60'ından fazlası hile. Kimi abartarak kullanıyor kimisi belli etmeden kullanıyor.
Ben profesyonel seviyede oynamıyorum kardeşim. Kendi açımdan söylemiştim. Benim gibi oyunculara göre hiçbir işe yaramıyor. Üstelik bu kadar AC'yi geçen hile varken. FPL çok üstün bi lig. Burada kaç kişi FPL'de oynuyor acaba ? Profesyonel oynayanlar devam etsin premium almaya. Bana göre FPL oynamadığın sürece boş çünkü adamlar hile anlıyor musun ? HİLE ? Sana için birşey ifade etmiyor galiba ? Kendi başınıza gelse ne yapardınız acaba ?Faceit premium un hiçbir artışı yok mu? Güldürme beni lütfen. Desene ben boşuna premium kasıyorum boşuna para kazanıyorum.
Bir çok Türk oyuncumuz premium sayesinde şuan Fpl gibi bir platformda oynuyor. Ayrıca premium aldığın zaman sana win görevi veriliyor. Bu görevleri yaptığın zaman sana faceit point veriliyor. Bu faceit pointler ile skin vb. şeyler alıyorsun. Ve daha bir sürü artısı var. Bir önceki yorumda da belirttiğim gibi konu ile ilgili bilginiz yoksa fikriniz de sizin olsun. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.