Faceit anti cheat açmadan nasıl girebiliyorlar?

Oyun ile alakan yok galiba. Ben yıllardır faceit oynuyorum free, premium veya fpl gibi platformlar da kullanmak zorunlu. Sadece ve sadece faceit e yeni kaybolup ilk maçlarını attığın zaman faceit ac açmak zorunlu değil. Oda bir kaç maç sadece. Konu ile ilgili bilginiz yoksa, yorum da yapmayın. İnsanları yanlış bilgilendirmeyiniz.

Faceit premium un hiçbir artışı yok mu? Güldürme beni lütfen. Desene ben boşuna premium kasıyorum boşuna para kazanıyorum. 😁😁
Bir çok Türk oyuncumuz premium sayesinde şuan Fpl gibi bir platformda oynuyor. Ayrıca premium aldığın zaman sana win görevi veriliyor. Bu görevleri yaptığın zaman sana faceit point veriliyor. Bu faceit pointler ile skin vb. şeyler alıyorsun. Ve daha bir sürü artısı var. Bir önceki yorumda da belirttiğim gibi konu ile ilgili bilginiz yoksa fikriniz de sizin olsun. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.

Burda polimige girmeyeceğim seninle veya herhangi birisi ile 2013 yılından beri csgo oynuyorum yaklaşık 3-3,5 yılldır faceit'de zaman geçirdim burası bir bilgi platformu tecrubelerini bilgilerini yaşadıklarını insanlara aktarır'sın faceit ile düşüncelerimiz bizlerin tecrubeleri ile ortaya çıkan durumlar pointmiş falanmış filanmış yukarı'da ben matematiksel açılımını yaptım yatırdığın para geliri gideri v.s v.s neyse işte faceit hile kaynıyor faceit leş diye birşey dendiğine denk gelmedim bu konu altında insanlar burada tecrubelerini aktarıyor sen değil senin gibi 1000 kişi'de gelse bu veya herhangi bir konu hakkında insanlar tecrubelerini gizleyemez! insanlar tecrubelerini düşüncelerini ve yaşadıklarını anlatmakta özgürler! buna burda sen karışamaz'sın neden biliyormusun ? sen bir Decapat sın moderatör falan değilsin heee gelelim faceit patformunun ince ayrıntısına bu platform büyük turnuvalara veya eşleştirmelere eşlik ettiği ev sahipliği yaptığı doğru ama bu durum büyük takımlar için geçerli bu platform para dağıtmıyor insanları kandırıyor demiyoruz ama verdiğini alman çok zor bir durum kalkıpta ünlü bir cs oyuncusu değilsen ünlü'den kastım günde 6 saat antreman yapan e-spor'da oynayan turnuvalara katılan TR veya avrupa dalında üstünlüğünü kanıtlamış olan. Yoksa faceitin tek farkı MM tarafına göre hilelerin biraz daha az olmuş hali. Bu durumda bana göre ve benim gibi düşünenlere göre faceit'e verilen paraya yazık neden mi yukarı'da onunda açıklaması var esea platformunda hile %1 oranında ama faceitte öyle değil neden ? çünkü sen hile aç onlar banlasın sonra sen tekrar hesap aç tekrar para yatır tekrar banlasın :D taktik belli. Heee bu arada eğer'ki hile açtığın'da banlandıktan sonra harici eternet slotu kullanmaz'san sonrasında hile açmasan bile ban yersin onu'da bilsin herkes yabancı forumlar'da kol geziyor bu konu zaten neyse dediğim gibi bir para alıyorsan o paranın hakkını vericeksin. Ben evime koltuk takımı alırken kenar mahalleden almam neden biliyormusun ? o kadar para verdikten sonra rahat oturmak isterim işte faceit'e o kadar para veriyorsam karşılığını beklerim alma hileyi bırak pointi extrası onun olsun istemiyorum istemem'de o kadar para veren babayiğit'in ihtiyacı yok skine falana filana ben onların 500-50000 pointin'e kalmadım neyse güzel kardeşlerim isteyen gider faceit girer isteyen mm isteyen esea ama ben o toplara girmem daha ben komple oyunu bıraktım işim'de olmaz csgo ile falan o csgo oyunu bataklık gibi bir daha bir daha bir daha derken insanı sinir küpü yapıyor bu sıralar Rainbow Six Siege Oynuyorum kafam rahat tarzıma %100 uygun olmasa'da yapacak birşey yok idare edecez

Burda polimige girmeyeceğim seninle veya herhangi birisi ile 2013 yılından beri csgo oynuyorum yaklaşık 3-3,5 yılldır faceit'de zaman geçirdim burası bir bilgi platformu tecrubelerini bilgilerini yaşadıklarını insanlara aktarır'sın faceit ile düşüncelerimiz bizlerin tecrubeleri ile ortaya çıkan durumlar pointmiş falanmış filanmış yukarı'da ben matematiksel açılımını yaptım yatırdığın para geliri gideri v.s v.s neyse işte faceit hile kaynıyor faceit leş diye birşey dendiğine denk gelmedim bu konu altında insanlar burada tecrubelerini aktarıyor sen değil senin gibi 1000 kişi'de gelse bu veya herhangi bir konu hakkında insanlar tecrubelerini gizleyemez! insanlar tecrubelerini düşüncelerini ve yaşadıklarını anlatmakta özgürler! buna burda sen karışamaz'sın neden biliyormusun ? sen bir Decapat sın moderatör falan değilsin heee gelelim faceit patformunun ince ayrıntısına bu platform büyük turnuvalara veya eşleştirmelere eşlik ettiği ev sahipliği yaptığı doğru ama bu durum büyük takımlar için geçerli bu platform para dağıtmıyor insanları kandırıyor demiyoruz ama verdiğini alman çok zor bir durum kalkıpta ünlü bir cs oyuncusu değilsen ünlü'den kastım günde 6 saat antreman yapan e-spor'da oynayan turnuvalara katılan TR veya avrupa dalında üstünlüğünü kanıtlamış olan. Yoksa faceitin tek farkı MM tarafına göre hilelerin biraz daha az olmuş hali. Bu durumda bana göre ve benim gibi düşünenlere göre faceit'e verilen paraya yazık neden mi yukarı'da onunda açıklaması var esea platformunda hile %1 oranında ama faceitte öyle değil neden ? çünkü sen hile aç onlar banlasın sonra sen tekrar hesap aç tekrar para yatır tekrar banlasın :D taktik belli. Heee bu arada eğer'ki hile açtığın'da banlandıktan sonra harici eternet slotu kullanmaz'san sonrasında hile açmasan bile ban yersin onu'da bilsin herkes yabancı forumlar'da kol geziyor bu konu zaten neyse dediğim gibi bir para alıyorsan o paranın hakkını vericeksin. Ben evime koltuk takımı alırken kenar mahalleden almam neden biliyormusun ? o kadar para verdikten sonra rahat oturmak isterim işte faceit'e o kadar para veriyorsam karşılığını beklerim alma hileyi bırak pointi extrası onun olsun istemiyorum istemem'de o kadar para veren babayiğit'in ihtiyacı yok skine falana filana ben onların 500-50000 pointin'e kalmadım neyse güzel kardeşlerim isteyen gider faceit girer isteyen mm isteyen esea ama ben o toplara girmem daha ben komple oyunu bıraktım işim'de olmaz csgo ile falan o csgo oyunu bataklık gibi bir daha bir daha bir daha derken insanı sinir küpü yapıyor bu sıralar Rainbow Six Siege Oynuyorum kafam rahat tarzıma %100 uygun olmasa'da yapacak birşey yok idare edecez
Herkes dilediğini ve istediğini söyler. Benim için söylediklerinin hiçbir anlamı yok. YANLIŞ VERİLEN BİLGİ, BİLGİ DEĞİLDİR.
İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes dilediğini ve istediğini söyler. Benim için söylediklerinin hiçbir anlamı yok.YANLIŞ VERİLEN BİLGİ, BİLGİ DEĞİLDİR.
İyi forumlar.
Dostum burda polemik yaratmak değilim amacım ama herkesin kendi bildiği doğru gelir. Şunu da unutmamak lazım karşımızdaki insanla empati kurmak için o sıkıntının illa başımıza gelmesi gerekmiyor. Külliyen yanlıştır diyemezsin. Diğer arkadaşım da haksız sayılmaz bu konudaki fikirlerinde. Faceit premium espor klasında oynamayan arkadaşlar için boş iş. Senden para alıyorsa o koruma duvarından hile de geçirtmeyecek. Level 10 olan adam böyle şeylerle karşılaşmıyor diye bu sorunu görmezden gelemezsin. Bize göre de o zaman senin verdiğin bilgiler yankış ? Nasıl olacak şimdi ? Önemli olan düşüncelerimizi düzgün bir şekilde dile getirmek. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum burada polemik yaratmak değilim amacım ama herkesin kendi bildiği doğru gelir. Şunu da unutmamak lazım karşımızdaki insanla empati kurmak için o sıkıntının illa başımıza gelmesi gerekmiyor. Külliyen yanlıştır diyemezsin. Diğer arkadaşım da haksız sayılmaz bu konudaki fikirlerinde. Faceit Premium espor klasında oynamayan arkadaşlar için boş iş. Senden para alıyorsa o koruma duvarından hile de geçirtmeyecek. Level 10 olan adam böyle şeylerle karşılaşmıyor diye bu sorunu görmezden gelemezsin. Bize göre de o zaman senin verdiğin bilgiler yankış? Nasıl olacak şimdi? Önemli olan düşüncelerimizi düzgün bir şekilde dile getirmek. İyi sosyaller.
Anlamazlar güzel kardeşim sanırsınki faceit platformuyla ortaklar veya antichat programının yapımcıları. Bir doğru yaşanmışlıklar varsa diretmenin anlamı yok sen yaşamadıysan kimse yaşamayacak diye bir kaide yok. Bana boş yapıyorsun demiş eyvallah kişi kendinden bilirmiş işi sıkıntı yok yani.

Hortlatmak istemezdim ama 1 aydır falan faceit oynuyorum anti cheat'i aktif olan oyunculardan hiç hile olanına denk gelmedim henüz. Ama arada sırada anti cheat aktif olmayan adamlar geliyor maça başlamadan modum düşüyor zaten. Ayrıca ne hikmetse o adamlar ya hesabı yeni açmış oluyor yada ilk maçlarını atıyor oluyor. Anladığım kadarıyla ilk birkaç maç için anti cheat kurmak zorunda değilsin. Ayrıca 10lvl adamlar bilerek lvl düşürüp düşük lvl'li adamlara kötü şeyler yapıyor :D

Hortlatmak istemezdim ama 1 aydır falan faceit oynuyorum anti cheat'i aktif olan oyunculardan hiç hile olanına denk gelmedim henüz. Ama arada sırada anti cheat aktif olmayan adamlar geliyor maça başlamadan modum düşüyor zaten. Ayrıca ne hikmetse o adamlar ya hesabı yeni açmış oluyor yada ilk maçlarını atıyor oluyor. Anladığım kadarıyla ilk birkaç maç için anti cheat kurmak zorunda değilsin. Ayrıca 10lvl adamlar bilerek lvl düşürüp düşük lvl'li adamlara kötü şeyler yapıyor :D
ne yani şimdi faceit ac olmadan oynayabiliyor muyum? kaç maç

Arkadaşlar merhaba. Benim bir arkadaşım da dahil olmak üzere Faceit anti cheat açtırmadan oyuna sokuyor. Ben 1 kere bile bu şekilde giremiyorum. Bunu nasıl yapıyorlar? Madem keyfimize göre bize neden açtırıyor illa? Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Artık anti Cheat'siz adamların saçma sapan vuruşlarından bıktım.

Şöyle olmuş olmasın bazen bende açıyorum giriyorum ama giriş ekranında açık gözükmüyor. Onlarda da bu bug olmasın?

Hile heryerde maalesef. Ayrıca takımlar çok dengesiz geliyor. Mm'de supreme-global arası olan ekibimizle deneyelim dedik. Level 4'te ya cok basit oyuncular geliyor ya da inanilmaz oynayanlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı