illegalonline
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Matbaa Ambalaj
Oyun ile alakan yok galiba. Ben yıllardır faceit oynuyorum free, premium veya fpl gibi platformlar da kullanmak zorunlu. Sadece ve sadece faceit e yeni kaybolup ilk maçlarını attığın zaman faceit ac açmak zorunlu değil. Oda bir kaç maç sadece. Konu ile ilgili bilginiz yoksa, yorum da yapmayın. İnsanları yanlış bilgilendirmeyiniz.
Faceit premium un hiçbir artışı yok mu? Güldürme beni lütfen. Desene ben boşuna premium kasıyorum boşuna para kazanıyorum.
Bir çok Türk oyuncumuz premium sayesinde şuan Fpl gibi bir platformda oynuyor. Ayrıca premium aldığın zaman sana win görevi veriliyor. Bu görevleri yaptığın zaman sana faceit point veriliyor. Bu faceit pointler ile skin vb. şeyler alıyorsun. Ve daha bir sürü artısı var. Bir önceki yorumda da belirttiğim gibi konu ile ilgili bilginiz yoksa fikriniz de sizin olsun. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
Burda polimige girmeyeceğim seninle veya herhangi birisi ile 2013 yılından beri csgo oynuyorum yaklaşık 3-3,5 yılldır faceit'de zaman geçirdim burası bir bilgi platformu tecrubelerini bilgilerini yaşadıklarını insanlara aktarır'sın faceit ile düşüncelerimiz bizlerin tecrubeleri ile ortaya çıkan durumlar pointmiş falanmış filanmış yukarı'da ben matematiksel açılımını yaptım yatırdığın para geliri gideri v.s v.s neyse işte faceit hile kaynıyor faceit leş diye birşey dendiğine denk gelmedim bu konu altında insanlar burada tecrubelerini aktarıyor sen değil senin gibi 1000 kişi'de gelse bu veya herhangi bir konu hakkında insanlar tecrubelerini gizleyemez! insanlar tecrubelerini düşüncelerini ve yaşadıklarını anlatmakta özgürler! buna burda sen karışamaz'sın neden biliyormusun ? sen bir Decapat sın moderatör falan değilsin heee gelelim faceit patformunun ince ayrıntısına bu platform büyük turnuvalara veya eşleştirmelere eşlik ettiği ev sahipliği yaptığı doğru ama bu durum büyük takımlar için geçerli bu platform para dağıtmıyor insanları kandırıyor demiyoruz ama verdiğini alman çok zor bir durum kalkıpta ünlü bir cs oyuncusu değilsen ünlü'den kastım günde 6 saat antreman yapan e-spor'da oynayan turnuvalara katılan TR veya avrupa dalında üstünlüğünü kanıtlamış olan. Yoksa faceitin tek farkı MM tarafına göre hilelerin biraz daha az olmuş hali. Bu durumda bana göre ve benim gibi düşünenlere göre faceit'e verilen paraya yazık neden mi yukarı'da onunda açıklaması var esea platformunda hile %1 oranında ama faceitte öyle değil neden ? çünkü sen hile aç onlar banlasın sonra sen tekrar hesap aç tekrar para yatır tekrar banlasın