FACEIT anti-cheat nedir ve güvenilir mi?

UKQQ

Decapat
FACE.png

Başlıktan da anlaşılacağı üzere tamam dünya çapında her CS oyuncusunda inik ve FACEIT giriyor olabilir ama CS2 bu tarz bir programı yanlış anlayabilir mi? Bu anti-cheat diye indirdiği kurduğu şey nedir?

Valve'nin anti-cheat sistemine göre daha çok işini gören bir platform olmasına rağmen son zamanlarda yine hilesini çalıştıran hilenin çalışabilmesi ve satışa sunulması için arka planda uğraşanlar mevcut. Eskiden kimse hileyi yaklaştıramazken şu an hileyle oturum sağlıyorlar.

Eki Görüntüle 2539638

Başlıktan da anlaşılacağı üzere tamam dünya çapında her CS oyuncusunda inik ve FACEIT giriyor olabilir ama CS2 bu tarz bir programı yanlış anlayabilir mi? Bu anti-cheat diye indirdiği kurduğu şey nedir?

2-3 yıldır FACEIT oynuyorum ve bir sıkıntı olmadı. 4000 maçı olan kişiler bile var ve hiçbiri bir sorun yaşamadı. Ayrıca profesyonel oyuncular da kullanıyor onlar da hiçbir sıkıntı yaşamadı.

Kısacası şu ana kadar kimsenin bir sorun yaşadığını görmedim de okumadım da.

VAC ile kıyaslandığında çok daha kapsamlı bir anti-cheat sistemi. FACEIT üzerinden oynayacagin oyunlarda genel olarak daha düzgün bir oyun keyfi almanı sağlıyor. En azından hilesiz.

Sadece yüksek elolarda legal olarak kullanılan hileler var. Buna dikkat çeken profesyonel oyuncular ve içerik üreticileri var. Bu hile kullanicilari para karşılığında bu avantajı elde ediyorlar gibi bir haber yapılmıştı. Fakat bu tamamen yüksek elo (+3000 elo) için geçerli bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı