Faceit Ban Evasion Sorunu Nasıl Çözülür?

Aliyar

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı ikinci el olarak aldım. Genelikle CS:GO ve PUBG oynuyordum. Bugün Faceit'ten ban yedim. Sebebi ban Evasion sanırım herkes biliyor. Bilgisayarı satın aldığım arkadaşı ardım kendi hesabını banlatmış bana söylemedi. Benim hesabım da gitti. Bununla ilgili olarak Faceit ekibiyle iletişime geçtim ama yardımcı olmadılar. Ben de yeni hesap açıp öyle deneyeyim dedim ama bu hesabım da 15 maç sonunda ban yedi.

Biraz araştırdım sanrım anakartın seri numarasına ban atıyorlar. Anakartı değiştirmeden (değiştirecek bütçem yok) yeni bir hesapla yola devam etmek mümkün mü? Bu sistem banı kalkar mı? Yardımlarınızı esirgemeyiniz teşekkürler.

Çözüm
Benim bildiğim Faceit 2 yıl ban atıyor anakarta ESEA 10 yıl. O anakartla 2 yıl boyunca oynayamazsın. Ya bilgisayarı aldığın kişiye geri ver sana bundan bahsetmesi lazımdı. Ya da ticket açıp ticket numarasını Reddit Faceit bölümüne yaz daha hızlı dönüyorlar ama banını açacaklarını hiç sanmam.
Ayrıca HWID Spoofer diye aratırsan anakart IDsini değiştirebiliyorsun ama %100 değil yine ban yiyebilirsin.
Benim bildiğim Faceit 2 yıl ban atıyor anakarta ESEA 10 yıl. O anakartla 2 yıl boyunca oynayamazsın. Ya bilgisayarı aldığın kişiye geri ver sana bundan bahsetmesi lazımdı. Ya da ticket açıp ticket numarasını Reddit Faceit bölümüne yaz daha hızlı dönüyorlar ama banını açacaklarını hiç sanmam.
Ayrıca HWID Spoofer diye aratırsan anakart IDsini değiştirebiliyorsun ama %100 değil yine ban yiyebilirsin.

Çözüm
Bakalım adamların sistemi çok iyi aşmak pek mümkün değil gibi ama yinede denemekte fayda var.

anakarta ban attıgından emin misiniz? sırf bunun için anakart almayı düşünüyorum. Alırsam sorunum çözülür mü ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı