Burak Sarıoğlu Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 88 3 Mayıs 2020 #11 Burak Sarıoğlu dedi: Bir kaç smurf hesap kasmıştım ve smurf olduğumu chattende belirtmiştim. Ama hesaplar ban yedi mi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Report atan kişiden kanıt isterler büyük ihtimal. Diğer hesabının linkini falan. Sadece smurf yazdın diye banlamazlar umarım.
Burak Sarıoğlu dedi: Bir kaç smurf hesap kasmıştım ve smurf olduğumu chattende belirtmiştim. Ama hesaplar ban yedi mi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Report atan kişiden kanıt isterler büyük ihtimal. Diğer hesabının linkini falan. Sadece smurf yazdın diye banlamazlar umarım.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 3 Mayıs 2020 #12 Heinz Guderian dedi: Are multiple accounts allowed? Without sounding too harsh, the answer is no! Genişletmek için tıkla... Başka hesabım yok.
Heinz Guderian dedi: Are multiple accounts allowed? Without sounding too harsh, the answer is no! Genişletmek için tıkla... Başka hesabım yok.
G globaledit Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 113 3 Mayıs 2020 #13 Bana Faceit'den önceki maçınızda rakipte hile bulunduğu için +25 puan ödül verildi diye bildirim gelmişti. Faceitte de hile çıkabiliyor.
Bana Faceit'den önceki maçınızda rakipte hile bulunduğu için +25 puan ödül verildi diye bildirim gelmişti. Faceitte de hile çıkabiliyor.