eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 934 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 FACEIT doğrulama istiyor ama yapamıyorum. Hiç yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.002 Makaleler 2 Çözümler 1.760 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Sitede yazan bilgiye göre şu an bir zorunluluk durumu yok. FACEIT'e ticket atabilirsiniz. No, the FACEIT ID Verification system is not mandatory. It is a free and optional feature available to all players. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sitede yazan bilgiye göre şu an bir zorunluluk durumu yok. FACEIT'e ticket atabilirsiniz. No, the FACEIT ID Verification system is not mandatory. It is a free and optional feature available to all players. Genişletmek için tıkla...
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 5 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Sitede yazan bilgiye göre şu an bir zorunluluk durumu yok. FACEIT'e ticket atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eymen.dll dedi: FACEIT doğrulama istiyor ama yapamıyorum. Hiç yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Yeni açtıysan hesabı bu nedenle olabilir. Önceden açılmış hesaplar için bir zorunluluk olmasa da yeni hesaplar için var. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Sitede yazan bilgiye göre şu an bir zorunluluk durumu yok. FACEIT'e ticket atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eymen.dll dedi: FACEIT doğrulama istiyor ama yapamıyorum. Hiç yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Yeni açtıysan hesabı bu nedenle olabilir. Önceden açılmış hesaplar için bir zorunluluk olmasa da yeni hesaplar için var.
KS KS eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 934 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: Sitede yazan bilgiye göre şu an bir zorunluluk durumu yok. FACEIT'e ticket atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attım ama doğrulamanız gerek dediler Yürüyen HLTV dedi: Eki Görüntüle 2505682 Yeni açtıysan hesabı bu nedenle olabilir. Önceden açılmış hesaplar için bir zorunluluk olmasa da yeni hesaplar için var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre sonra doğrulamasız oynarım? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Sitede yazan bilgiye göre şu an bir zorunluluk durumu yok. FACEIT'e ticket atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attım ama doğrulamanız gerek dediler Yürüyen HLTV dedi: Eki Görüntüle 2505682 Yeni açtıysan hesabı bu nedenle olabilir. Önceden açılmış hesaplar için bir zorunluluk olmasa da yeni hesaplar için var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre sonra doğrulamasız oynarım?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 5 Haziran 2025 #5 eymen.dll dedi: Attım ama doğrulamanız gerek dediler Ne kadar süre sonra doğrulamasız oynarım? Genişletmek için tıkla... Yapman gerekiyor. Belli bir süreyi geçtikten sonra izin veriliyor gibi bir durum yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
eymen.dll dedi: Attım ama doğrulamanız gerek dediler Ne kadar süre sonra doğrulamasız oynarım? Genişletmek için tıkla... Yapman gerekiyor. Belli bir süreyi geçtikten sonra izin veriliyor gibi bir durum yok diye biliyorum.