Faceit, ESEA sık sorulan sorular

Kardeş hesap seçkin hesap mı?
Ücretsiz olmadan önce almıştım, merak etmeyin. Seçkin olmayan hesaptan yakınacak kadar deli değiliz şükür
ESEA' da türk serveri varsa ben seçimimi yaptım sanırım
Dostumuz seninde görebileceğin şekilde, yaşı küçük.
Kim için diyorsunuz acaba?
FaceIT kullanmana gerek yok.Zaten geforce now kullan ping düşer ve hile gelmez
İnternet bağlantım 8mbps/0.3mbps. Bu hızda geforce now kullansam önümdeki adamı göremem güzel kardeşim. Zaten bu tarz hizmetlere tek kuruş vermeye niyetim yok.

Son düzenleme:
ESEA ve Faceit'i karşılaştırmak mantıklı değil. İkisi birbirinden farklı şeyler.

ESEA:
Türk sunucusunda oyun bulmak çok zor 1-2 saat sürebilir.(Çoğu zaman yabancı sunucu gelir)
Verilen parayı hak etmiyor.

Faceit:
TSL satın alarak Türk sunucularında oynayabilirsiniz ama tavsiye etmem s*lak dolu orası.
Ücretsiz para vermeniz gerekmiyor.
5 kişilik, Türk ekiple girmek daha zevkli.
Maç bulma süresi yaklaşık 10-15 saniye.

Çok teşekkür ederim. Benim için en önemli şartlardan biri drop olayıydı, Steam sunucusu olmadığı için drop düşmesini pek ummuyordum zaten; ESEA&FACEIT kullanmama sebebim buydu başta. Yapacak bir şey yok official MM' e kaldık gene.
Teşekkürler öneriniz için.

Yeterli oyun tecrübesi ve aiminiz yoksa almayın.
Esea tryhard. Faceit ise 7-8 lv dan sonra tryhard olur. Genelde buralarda Mm’de hile geldiği için bu platformlara geçmezler. kendinlerini geliştirmek için alırlar bilmem anlatabildin mi.

Faceit, çok iyi bir ortam değil ama beleş olduğunudan tercih ediliyor.

Faceit ve Eseadan para kazanmak mümkün. Ama dediğim gibi rekabet çok olduğu için çok fazla rakipleriniz var.

İfadeler: kt2
Drop düşmesi bu kadar önemli mi sizin için? Bu platformlar üst düzey oyun ve hilelerden arınmak için yapılan platformlar. Gerçekten iyi bir oyuncu iseniz kesinlikle başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…