SELAM BEBEK
Decapat
Daha fazla
Seçtiğin görevi bitirmeden diğerine geçirmiyor o sistem değişti.
Cevap için teşekkürler bu sistem dünmü değişti daha 2 gün önce bundan faydalanabiliyordum çünkü.
Ben 2024 başından beri görev değiştiremiyorum 2023 sonunda değişti bende bilmiyorum tam detayını FACEIT ticket attım bana böyle söylendi o zaman 7 aydır değişikti bende.
Bendede aynı şekilde mobil uygulamadan görev değiştirebiliyorken 5 gün önce gelen değişiklikle artık değiştiremiyorum sorununuzu çözebildinizmi acaba yardımcı olur musunuz?Bu normal değil bence. Bende ticket açtım bana böyle bir şeyden bahsetmediler çözmeye çalışıyorlar en azından.
Kendi sitelerinde halla nasıl premium görev değişikliği yapılacağı bahsediliyor. Bu da demek oluyor ki bu sistem halla değişmedi. Sadece bazı hesaplarda bug oluyor.
Bende de aynı şekilde mobil uygulamadan görev değiştirebiliyorken 5 gün önce gelen değişiklikle artık değiştiremiyorum sorununuzu çözebildinizmi acaba yardımcı olur musunuz?
Çözüm bulabildiniz mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.