FACEIT görev değiştirme kalktı mı?

SELAM BEBEK

Decapat
Daha fazla  
Şu an telefondan baktım görev değiştiremiyorum sizde de öyle mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240706-002050.png
    Screenshot_20240706-002050.png
    101,6 KB · Görüntüleme: 95
Cevap için teşekkürler bu sistem dünmü değişti daha 2 gün önce bundan faydalanabiliyordum çünkü.

Ben 2024 başından beri görev değiştiremiyorum 2023 sonunda değişti bende bilmiyorum tam detayını FACEIT ticket attım bana böyle söylendi o zaman 7 aydır değişikti bende.

Ben 2024 başından beri görev değiştiremiyorum 2023 sonunda değişti bende bilmiyorum tam detayını FACEIT ticket attım bana böyle söylendi o zaman 7 aydır değişikti bende.

Bu normal değil bence. Bende ticket açtım bana böyle bir şeyden bahsetmediler çözmeye çalışıyorlar en azından.

Kendi sitelerinde halla nasıl premium görev değişikliği yapılacağı bahsediliyor. Bu da demek oluyor ki bu sistem halla değişmedi. Sadece bazı hesaplarda bug oluyor.

Son düzenleme:
Bu normal değil bence. Bende ticket açtım bana böyle bir şeyden bahsetmediler çözmeye çalışıyorlar en azından.

Kendi sitelerinde halla nasıl premium görev değişikliği yapılacağı bahsediliyor. Bu da demek oluyor ki bu sistem halla değişmedi. Sadece bazı hesaplarda bug oluyor.
Bendede aynı şekilde mobil uygulamadan görev değiştirebiliyorken 5 gün önce gelen değişiklikle artık değiştiremiyorum sorununuzu çözebildinizmi acaba yardımcı olur musunuz?

Bende de aynı şekilde mobil uygulamadan görev değiştirebiliyorken 5 gün önce gelen değişiklikle artık değiştiremiyorum sorununuzu çözebildinizmi acaba yardımcı olur musunuz?

Maalesef hala çözemedim her ticket açtığımda beni görmezden geliyorlar ya da geçiştiriyorlar.

1720329663249.png

1720329695452.png

1720329752348.png

Ben orada görev değiştirme butonu olmadığı için internetten bir tane görev buldum, butonu göstermek için fakat fazla dikkat etmedim ama TF2 göreviymiş soruyu geçiştirmek için TF2 de uzun süredir hizmet vermedikleri gibi bir şey yazmış ardından bir daha yazmadı.

Kral selam FACEIT kasıyor musun eğer kasıyorum dersen 4 kişiyiz diğer ayı yapmayı düşünüyoruz gelmek istersen iletişime geçelim yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı