FACEIT yeni hesaplara görev göstermiyor

lyrentx

Femtopat
Daha fazla  
Yeni hesap açıp 24 saat bekledikten sonra FACEIT'e bağladıgımda sadece hoş geldin görevini görüyorum. Artık Premium olmadan görevleri göremiyor muyuz? Bir de Premium olunca yüksek puanlı görev verme ihtimali var mı? En düşüğü en yükseği nedir puanların cevaplarsanız sevinirim.

Yeni hesap açıp 24 saat bekledikten sonra FACEIT'e bağladıgımda sadece hoş geldin görevini görüyorum. Artık Premium olmadan görevleri göremiyor muyuz? Bir de Premium olunca yüksek puanlı görev verme ihtimali var mı? En düşüğü en yükseği nedir puanların cevaplarsanız sevinirim.
Premium yok ama görevler bende görünüyor. 60 Galibiyete 20K puan veriyor. Aylık sıfırlanıyor.

FACEIT sürekli yeni hesap açıp yüksek görev tutturmaya çalışanlar için öyle bir önlem aldı yeni açılan kullanılmamış hesaplara direk görev göstermiyor 1 kere Premium almanız lazım o zaman gösteriyor sonra Premium'unuz bitsede göstermeye devam ediyor ama başta 1 tane Premium almanız lazım en düşük görev 13.500 en yüksek görev 200.000 yüksek görev verme ihtimali artık yok FACEIT 2 ay önce görevlerde köklü bir değişikliğe gitti artık sadece aktif kullanıcılara veriyor random bir şekilde.

FACEIT sürekli yeni hesap açıp yüksek görev tutturmaya çalışanlar için öyle bir önlem aldı yeni açılan kullanılmamış hesaplara direk görev göstermiyor 1 kere Premium almanız lazım o zaman gösteriyor sonra Premium'unuz bitsede göstermeye devam ediyor ama başta 1 tane Premium almanız lazım en düşük görev 13.500 en yüksek görev 200.000 yüksek görev verme ihtimali artık yok FACEIT 2 ay önce görevlerde köklü bir değişikliğe gitti artık sadece aktif kullanıcılara veriyor random bir şekilde.

Peki ben main hesabım yerine rastele açılmış Prime olmayan bir hesabıma Premium alsam bir sıkıntı olmaz herhalde oynarken çünkü main hesabım 13000 puan en düşüğü zaten

Kesin o ikisinden biri mi yani 75'lik gelme şansı yok mu saçma olmuş yeni sistem yüksek puan alamayacak mı kimse artık.

Hocam saçma değil olması gereken oldu insanlar saçma saçma bot hesaplar açıp görev tutturup satıyordu bunu meslek haline getiren insanlar bile vardı FACEIT'i aktif olarak kullanan emek veren adamların 13K görevi ayda 1 kere oyuna giren adamların 150klık görevleri vardı tam anlamıyla doğru olanı yapdılar. Her 5 hesapdan birinde 75k üstü görev vardı markete skin dayanmıyordu. Artık sadece liglerden ve turnuvalardan puan kazanılıyor eski hesapların bazılarına sadece 60klık görevler vermişler piyasada 100k 150k 200klık görev yok artık. O 60klık olan görevde sadece 200Win alınarak yani gece gündüz oynarsanız alabiliyorsunuz. Benim hesabımda da 75klık görev vardı bana da 20k geldi.
Yani özetle artık sadece gerçekten emek verenler puan kasabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı