Mr.Msi Centipat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 97 27 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar, yakın zamanda da telefonu sıfırladım ve haliyle uygulama silindi şimdi tekrar yükledim ama doğrulama. Kodu yazmıyor faceit'e giremiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2020
Arkadaşlar, yakın zamanda da telefonu sıfırladım ve haliyle uygulama silindi şimdi tekrar yükledim ama doğrulama. Kodu yazmıyor faceit'e giremiyorum
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 27 Ocak 2020 #2 Mr.Msi dedi: Arkadaşlar, yakın zamanda da telefonu sıfırladım ve haliyle uygulama silindi şimdi tekrar yükledim ama doğrulama. Kodu yazmıyor faceit'e giremiyorum Genişletmek için tıkla... FaceIt destek ile iletişim'e geç doğum tarihini adını falan istiyorlar. Artı 0 Eksi
Mr.Msi dedi: Arkadaşlar, yakın zamanda da telefonu sıfırladım ve haliyle uygulama silindi şimdi tekrar yükledim ama doğrulama. Kodu yazmıyor faceit'e giremiyorum Genişletmek için tıkla... FaceIt destek ile iletişim'e geç doğum tarihini adını falan istiyorlar.