Gabriel Barsch
Picopat
Arkadaşlar merhaba. Hesabımı kasması için arkadaşıma vermeyi düşünüyorum Steam hesabıma erişebilir mi? Veya sıkıntı olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir 3. parti site/program üzerinden Steam hesabınıza direkt olarak erişim sağlanamaz.Arkadaşlar merhaba. Hesabımı kasması için arkadaşıma vermeyi düşünüyorum Steam hesabıma erişebilir mi? Veya sıkıntı olur mu?
Ben faceit oynamıyorum da arkadaşımın hesabında doğrulama istiyomuş ondan istedi bende kararsız kaldım.Konudan bağımsız olarak bu ban sebebi hocam. FACEIT bu konuda oldukça katı, yapmanızı önermem.
Bir şey değişmez ki. Yani arkadaşına versen senin hesabın banlanır -sen oynamasan da hayatın boyunca- bu safer arkadaşın yine hesapsız kalır. Bence alınacak bir risk değil.Ben faceit oynamıyorum da arkadaşımın hesabında doğrulama istiyomuş ondan istedi bende kararsız kaldım.
Ben FACEIT oynamıyorum da arkadaşımın hesabında doğrulama istiyormuş ondan istedi bende kararsız kaldım.
O zaman vermiyeyim en iyisi.Bir şey değişmez ki. Yani arkadaşına versen senin hesabın banlanır -sen oynamasan da hayatın boyunca- bu safer arkadaşın yine hesapsız kalır. Bence alınacak bir risk değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.