Merhaba ben FACEIT'e eskiden ilk başladığımda Valorant ve Brawl Stars eklemiştim. Şimdi onları kaldırmak istiyorum ama böyle bir seçenek yok. FACEIT ile iletişime nasıl geçerim?
Tek destek form sayfası burası diye biliyorum. Bir de maç odasından takımın kaptanı canlı desteğe bağlanabiliyor ona çok hızlı dönüyorlar ama maçla ilgili anlık sorunlar için kullanılıyor o.
Aynı steam hesabı başka FACEIT hesabı ile kullanılamıyor maalesef. Ayrıca FACEIT hesabınızı silip daha sonrasında farklı Steam hesabı ile yeni bir FACEIT hesabı açmanız da kurallara aykırı sayılıyor. FACEIT size bir süre tanıyor hesabı sildikten sonra (yanlış bilmiyorsam 6 ay), o süre dolduktan sonra yeni hesap açıp oynayabiliyorsunuz.
İlk sorunuza gelecek olursak, FACEIT'in Reddit sayfasında gönderi paylaşarak şansınızı deneyebilirsiniz. Modlar bazen oraya da bakıyorlar. Ya da açtığınız ticket numarasını Reddit'te paylaşarak da daha hızlı bakmalarını sağlayabilirsiniz. Yetkili birinin Brawl Stars'ı oyunlarınızdan kaldırmasından başka seçenek yok.
Aynı steam hesabı başka FACEIT hesabı ile kullanılamıyor maalesef. Ayrıca FACEIT hesabınızı silip daha sonrasında farklı Steam hesabı ile yeni bir FACEIT hesabı açmanız da kurallara aykırı sayılıyor. FACEIT size bir süre tanıyor hesabı sildikten sonra (yanlış bilmiyorsam 6 ay), o süre dolduktan sonra yeni hesap açıp oynayabiliyorsunuz.
İlk sorunuza gelecek olursak, FACEIT'in Reddit sayfasında gönderi paylaşarak şansınızı deneyebilirsiniz. Modlar bazen oraya da bakıyorlar. Ya da açtığınız ticket numarasını Reddit'te paylaşarak da daha hızlı bakmalarını sağlayabilirsiniz. Yetkili birinin Brawl Stars'ı oyunlarınızdan kaldırmasından başka seçenek yok.
Faceit hesabına bağlanan oyun hesapları sonradan kaldırılamaz. Laubali şekilde ortalıkta dolaşacağınıza bilginizin olmadığı konularda fikrinizin de olmamasını tavsiye ederim.
Eğer hesabına ilk olarak Brawl Stars hesabını bağladıysan en üstte o gözükür.
FACEIT hesabını silip tekrardan açsan bile tekrar aynı Steam hesabını bağlayamazsın.
FACEIT hesabına bağlanan oyun hesapları sonradan kaldırılamaz. Laubali şekilde ortalıkta dolaşacağınıza bilginizin olmadığı konularda fikrinizin de olmamasını tavsiye ederim.