FACEIT ile nasıl iletişime geçilir?

Eğer hesabına ilk olarak Brawl Stars hesabını bağladıysan en üstte o gözükür.

Faceit hesabını silip tekrardan açsan bile tekrar aynı Steam hesabını bağlayamazsın.

Faceit hesabına bağlanan oyun hesapları sonradan kaldırılamaz. Laubali şekilde ortalıkta dolaşacağınıza bilginizin olmadığı konularda fikrinizin de olmamasını tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 2390714
Bizzat kendim de Support ile iletişime geçip oyun kaldırttığım oldu. Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. FACEIT belli durumlarda oyun kaldırılmasına izin veriyor (Yanlışlıkla oyunun eklenmesi ve hiç oynanmaması gibi). Reddit ekran görüntüsü atarak kendinizi gülünç duruma düşürmeyin, çünkü kaldırdıklarına dair daha fazla ekran görüntüsü paylaşabilirim sizinle. Ayrıca laubali kelimesini hangi amaçla kullandığınızı da anlayamadım, sanırım anlamını da bilmiyorsunuz.
1736204014858.png

Faceit isminiz nedir?
yuskarr

Bizzat kendim de Support ile iletişime geçip oyun kaldırttığım oldu. Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. FACEIT belli durumlarda oyun kaldırılmasına izin veriyor (yanlışlıkla oyunun eklenmesi ve hiç oynanmaması gibi). Reddit ekran görüntüsü atarak kendinizi gülünç duruma düşürmeyin, çünkü kaldırdıklarına dair daha fazla ekran görüntüsü paylaşabilirim sizinle. Ayrıca laubali kelimesini hangi amaçla kullandığınızı da anlayamadım, sanırım anlamını da bilmiyorsunuz.
Eki Görüntüle 2390769

Bunu bende deneyeceğim.

Bizzat kendim de Support ile iletişime geçip oyun kaldırttığım oldu. Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. FACEIT belli durumlarda oyun kaldırılmasına izin veriyor (yanlışlıkla oyunun eklenmesi ve hiç oynanmaması gibi). Reddit ekran görüntüsü atarak kendinizi gülünç duruma düşürmeyin, çünkü kaldırdıklarına dair daha fazla ekran görüntüsü paylaşabilirim sizinle. Ayrıca laubali kelimesini hangi amaçla kullandığınızı da anlayamadım, sanırım anlamını da bilmiyorsunuz.
Eki Görüntüle 2390769

Yaptım 1 gün geçti ama hala bir cevap vermediler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı