A. Valvarde Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2018 #1 Daha önce kullandığım FACEIT hesabımın mail adresini unuttum, bunu ticket atmadan alma yöntemi yok mu?
Daha önce kullandığım FACEIT hesabımın mail adresini unuttum, bunu ticket atmadan alma yöntemi yok mu?
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 24 Kasım 2018 #2 Sanırım desteğe yazman gerekiyor. Çünkü herhangi bir hesap bilgisi unutulduğunda geri almak için e-posta adresini girmenizi istiyor. Artı 0 Eksi
Sanırım desteğe yazman gerekiyor. Çünkü herhangi bir hesap bilgisi unutulduğunda geri almak için e-posta adresini girmenizi istiyor.
K 4 C A K Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #3 A. Valvarde dedi: Daha önce kullandığım FACEIT hesabımın mail adresini unuttum, bunu ticket atmadan alma yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu konuda hakkında bir ilerleme yaşadınız mı aynı sorunu bende yaşıyorum. Artı 0 Eksi
A. Valvarde dedi: Daha önce kullandığım FACEIT hesabımın mail adresini unuttum, bunu ticket atmadan alma yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Bu konuda hakkında bir ilerleme yaşadınız mı aynı sorunu bende yaşıyorum.