Çözüldü FACEIT nedir ve nasıl para kazanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Arkadaşlar geçenlerde forumda bir arkadaş FACEIT adlı program üzerinden para kazanılabileceğimi söyledi. Bende daha ayrıntılı bilgi almak için buraya yazdım. Arkadaşın anlatmasına göre 60 TL'ye FACEIT Premium alıp CS hesabında 80-85 arası oyun kazanılırsa 700 TL civarı kazanılabileceğini söyledi. Peki bu net bir rakam mı yoksa şans eseri vs. mi? Benim sorularım ise şunlar;

• Bu işte kendi hesabımızı mı kullanıyoruz?
  • Premium hesabın gitmemesi için kısa aboneliğin bitmemesi için en az kaç oyun kazanılmalı?
  • Ban riski var mı?
  • Ne kadar oyun kazanmaya ne kadar geliyor?
  • 1 aylık Premium aldım diyelim. Ben her ay onun aboneliğini yenilemem mi gerekiyor?
  • Parayı nakit olarak çekebiliyor muyum?

Biraz uzun oldu ama bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1-Evet, kayıt olup kendi hesabını kullanıyorsun.
2-Abonelik gitmemesi diye bir şey yok, her ay yeniden alman gerek.
3-Ban riski yok.
4-Görevler hesaptan hesaba göre değişir.
5-Premium olmaya devam etmek istersen yenilemek zorundasın.
6-Parayı Faceit dükkanından CS skini, Steam cüzdan kodu veya başka oyundaki oyun içi eşyalar olarak çekebilirsin.
Hocam burayı pek anlamadım. Anladığım kadarıyla bu uygulamanın kendi sistemi var. Yani oyunu bu uygulamadan açmam gerekiyor değil mi? Birde rekabetçi olarak kısa maç yapamıyor muyuz?
Kendi sistemi var fakat ama mm'den çok farkı yok. Sunucuyu maç başlamadan takım kaptanları seçiyor genelde Germany sunucusunu seçtikler için sen ortalama 40-60 pingle oynuyorsun. Sunucuları da 128 tick bayağıdır oynarım Faceiti daha hiç hileye denk gelmedim. Son olarak maalesef kısa maç giremezsiniz.

Bu ne işe yarıyor hocam. Premium abonelik falan mı yoksa başka bir şey mi?
Yok bu normal CS:GO Seçkin hesaptan bahsediyor.

Anladım hocam sağ olun. Aklıma başka soru gelirse sonra sormak isterim.

Hocam siz herkese geçerli olan aylık belirli ödüller olan (Doppler, Vulcan gibi) şeylerden bahsediyorsunuz sanırım, ben onun dışında 2 görevden oluşan her hesaba farklı gelen görevi kastettim; o yok mu?

Hocama yaptığımız görevlerle mesela Avcı bıçağı almak ne kadar sürebilir?

Hocam şu anda görev olarak Gut Knife var, alman için toplamda 230 win alman gerekiyor. Günde ortalama 8'e yakın win alman gerek. 8 win almak için çok şanslı olursan ve bir maç 40 dk sürerse ortalama 5 saat oynaman lazım, eğer şanslı değilsen günde ortalama 8-9 saat oynaman gerek.

Hocam siz herkese geçerli olan aylık belirli ödüller olan (Doppler, Vulcan gibi) şeylerden bahsediyorsunuz sanırım, ben onun dışında 2 görevden oluşan her hesaba farklı gelen görevi kastettim; o yok mu?
Yok hocam artık görevlerde ödüller de herkeste aynı. Eski sistem olsaydı senin dedğin doğruydu eskiden her hesaba farklı görevler veriyordu 60 win, 100 win vs. Ama artık görevler herkeste aynı ve eşit.

Birincisi senin oynamana bağlı. Ben halihazırda bir işte çalıştığım için kendime limit belirledim günde 3 win alıcam diye öyle de yapıyorum. Ayın 1inde siparişimi vereceğim. Sen dersen ki ben ayda 85 win yaparak alırım ancak dersen 4 ayda alabilirsin avcı bıçağını tabi stok olursa.

Huntsman knifeın mağaza fiyatı 109.000 puan.

85 win 1 ayda 25.000 puan
150 win 1 ayda 65.000 puan
230 win 1 ayda 65.000 puan + Gut knife.

@ildewild hocam aklıma bir soru geldi. Ben 1 oyun kazandım diyelim, öbür 1 oyunu da kaybettim diyelim. O 1 yenilgi 1 galibiyeti götürüyor mu yoksa sadece galibiyetler mi sayılıyor.

@ildewild hocam aklıma bir soru geldi. Ben 1 oyun kazandım diyelim, öbür 1 oyunu da kaybettim diyelim. O 1 yenilgi 1 galibiyeti götürüyor mu yoksa sadece galibiyetler mi sayılıyor.
Yok hayır kazanırsan görevi tamamlamış oluyorsun kaybetmen farketmez. 85 wini kimse ard arda yapamaz çünkü. Maç kaybetmen sadece ordaki levelini etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…