FACEIT numara doğrulama hatası

delibalta93

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FACEIT üzerinden 2-3 aydır sorunsuz oynarken dün bir anda SMS doğrulaması istedi, numaramı girdiğimde bu numara zaten kullanımda diyor ve kabul etmiyor. Bu numarayla başka bir FACEIT hesabı doğrulaması yapmadım, ticket atıp söylediğimde pek yardımcı olacak gibi durmuyorlar. Sormak istediğim tanıdık birinin numarasıyla bu doğrulamayı yapsam ileride sorun çıkma ihtimali nedir? Mesela Steam Guard'daki numaramla(FACEIT'in kabul etmediği) aynı olmadığı için tespit edip hesabı komple banlamasınlar?:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Banlamazlar SMS doğrulaması istemsi ben yeni başladığımda ben de bilmiyordum seni biri report etmiş ama sıkıntı etme devam edenbilirsin oynamaya bence bir sıkıntı olmaz iyi oyunlar dilerim.

Banlamazlar SMS doğrulaması istemsi ben yeni başladığımda ben de bilmiyordum seni biri report etmiş ama sıkıntı etme devam edenbilirsin oynamaya bence bir sıkıntı olmaz iyi oyunlar dilerim.
Yok doğrulama yapmadan eşleşmeye katılamıyorum sürekli doğrulama istiyor, oynayabilsem uğraşmam zaten.
Faceit ile Steam ortak değiller bir sorun oluşmaz o konuda.
1-2 ticket daha atıp olmazsa tanıdık bir numarayla yapacağım artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı