FACEIT oynayarak para kazanmak

Aynı IP'den mi yaptınız bu işi yoksa farklı PC'lerden mi giriş yaptınız. Sonuçta hesap paylaşımı ban sebebi bu yüzden merak ettim.

Aynı IP'den mi yaptınız bu işi yoksa farklı PC'lerden mi giriş yaptınız. Sonuçta hesap paylaşımı ban sebebi bu yüzden merak ettim.
Hocam Faceit"in ban protokolü çok iyi çalışmıyor ya bence. Ben daha banlanan kimseyi görmedim. O kadar ghosta, troll adama rağmen.

Hocam Faceit"in ban protokolü çok iyi çalışmıyor ya bence. Ben daha banlanan kimseyi görmedim. O kadar ghosta, troll adama rağmen.
Ben gördüm her maç 1 kişi net raporluyordum bir ay girmedim faceit hesabıma 38 tane bildirim gelmiş hepsi smurften, multiple-acc, boosting vs den engel yemiş.

Ben gördüm her maç 1 kişi net raporluyordum bir ay girmedim faceit hesabıma 38 tane bildirim gelmiş hepsi smurften, multiple-acc, boosting vs den engel yemiş.
Kanka bakıcaz artık başladık bakalım. 1 görev yaptım ikinciye geçtim bile. Hani bıçağı alamasam bile puanları toplarım diye düşünüyorum.

Kanka bakıcaz artık başladık bakalım. 1 görev yaptım ikinciye geçtim bile. Hani bıçağı alamasam bile puanları toplarım diye düşünüyorum.
Dostum yanlış anlama da birinci görevi nasıl bu kadar geç yapmayı başardın? Ben bir buçuk günde ilk iki görevi yapmıştım 20 win yani. 5 wini şimdi yaptıysan imkansız bitirmen.

Farklı şehirlerden farklı bilgisayar ile bağlandık. Herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar. Açıkcası bu yüzden banlakmak çok saçma geliyor. Dediğiniz durum belki hesap satışı ile ilgili bir ban sebebidir.

Dostum yanlış anlama da birinci görevi nasıl bu kadar geç yapmayı başardın? Ben bir buçuk günde ilk iki görevi yapmıştım 20 win yani. 5 wini şimdi yaptıysan imkansız bitirmen.
Yok ben 40 win görevini seçmiştim önce bi 14 win orda aldım sonra 5 wini yaptım. Kanka beraber girelim istiyosan daha hızlı alırız belki.

Kabaca bıçağın bi altına kadar günde 5-6 win gerekiyor, onun içinde 10 maç falan ortalama atmak gerekiyor. Sinir, stres, troller, bıçak roundunda toxicleyenler. Bütün puanları alsan 1000'tllik skin bile gelmiyor. Part time bir yerde garsonluk yapsan 3 günde kazanılacak para.

Öyle şey olmaz. Siz kendinizi zeki mi zannediyorsunuz? Adminler demez mi bu hesap niye bir iyi oynayıp bir kötü oynuyor diye? Ban yersiniz.
Hocam multiaccount yoksa yada tek pc ve hesaptan giriliyorsa ban yemez dikkat çekmen gerek adminlere yakalanman için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…