230Win yapılmasına yapılıyor ama gerçekten @MAHOA'nın da dediği gibi biraz hayatsız olmak lazım. İki ay önceki görevi bir arkadaşım tamamladı ama 3-4 kişi günü saatlere bölüp hesabı sırayla dönmesek zor yetişiyordu.
Ben gördüm her maç 1 kişi net raporluyordum bir ay girmedim faceit hesabıma 38 tane bildirim gelmiş hepsi smurften, multiple-acc, boosting vs den engel yemiş.
Ben gördüm her maç 1 kişi net raporluyordum bir ay girmedim faceit hesabıma 38 tane bildirim gelmiş hepsi smurften, multiple-acc, boosting vs den engel yemiş.
Dostum yanlış anlama da birinci görevi nasıl bu kadar geç yapmayı başardın? Ben bir buçuk günde ilk iki görevi yapmıştım 20 win yani. 5 wini şimdi yaptıysan imkansız bitirmen.
Farklı şehirlerden farklı bilgisayar ile bağlandık. Herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar. Açıkcası bu yüzden banlakmak çok saçma geliyor. Dediğiniz durum belki hesap satışı ile ilgili bir ban sebebidir.
Dostum yanlış anlama da birinci görevi nasıl bu kadar geç yapmayı başardın? Ben bir buçuk günde ilk iki görevi yapmıştım 20 win yani. 5 wini şimdi yaptıysan imkansız bitirmen.
Kabaca bıçağın bi altına kadar günde 5-6 win gerekiyor, onun içinde 10 maç falan ortalama atmak gerekiyor. Sinir, stres, troller, bıçak roundunda toxicleyenler. Bütün puanları alsan 1000'tllik skin bile gelmiyor. Part time bir yerde garsonluk yapsan 3 günde kazanılacak para.