FACEIT oynayarak para kazanmak

neden farklı ipdenmi yoksa smurfdenmi
Son 2 win kalmıştı ve ertesi gün prime bitiyordu. Adamın birine küfür ettim o yüzden ban yedim. Normalde yapmadığım bişeydi. O an nolduysa oldu. Maçtan bi çıktım Şu kadar süre cezalısınız diyor.

O gün bugündür Faceit oynamıyorum.

Evet arkadaşlar. Herkese merhaba, oyun oynayarak para kazanmak isteyen arkadaşlara küçük bir tavsiye vereceğim.
FACEIT'e kayıt olun. 44 liraya Premium alın. Sonra da aylık görevler var. 1 ay içinde 200Win alırsanız eğer 200 maç değil 200 kere maç kazanırsanız, oyun size gut knife gamma doppler veriyor. Bu bıçağın Steam fiyatı ise 2800 TL. Artı olarak da 40.000 FACEIT puanı veriyor. Bununla da mağazadan 1000 liraya yakın skin alabiliyorsunuz. Komisyonu kesersek aşağı yukarı 3500 TL civarı para kazanabilirsiniz. Tabii biraz bilek ve takım oyununa ihtiyacınız var kesinlikle toksiklik yapmayın. Maçı kaybedersiniz işiniz zorlaşır. İyi eğlenceler.
Ay sonunda bıçağı aldığım zaman bu konuyu güncelleyeceğim.
Hocam seninle oynamak isterim bende faceit Premium alacağım ekibimiz şu an 2-3 kişi sende katılmak istersen discord unu yazabilirsin bu işi ciddi düşünüyoruz haberin olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı