FACEIT Premium alınır mı?

Görevler dışında başka hiçbir yerden FACEIT points kazanılmıyor mu?

Kazanılıyor tabii ki de hocam turnuvalar var Hub'lar var ligler var.
Ama bu dediklerim için 4 Level pek yeterli olmaz biraz daha gelişmeniz lazım turnuvalar sadece 3 4 Level'ler için olsa bile smurf dolu tsl oynayabilirsiniz ama 200TL para ödülü var her ay 1.ye

Hocam, sizin dediğiniz 4 level gibi seviyelerde çoğu oyuncu eğlence için oynamak yerine dedikleriniz gibi oynayıp davranıyor. 1 aylık denemekten zarar gelmez, beğenirseniz devam edersiniz. Tavsiyem 1 ay boyunca deneyimlemeniz.

FACEIT'de 4 Level'im. Çoğu zaman takımıma yabancı oyuncu geliyor. Gelen yabancı oyunculardan birisi Türk olduğum için küfür eder, birisi koşarak adam vurmaya çalışır, birisi kulaklıksız oynar vesaire vesaire. Bu gibi sorunlardan artık kurtulmak istiyorum. FACEIT Premium oynayanlar var ise eğer orada da bu tarz insanlardan var mı? Görev sistemi nasıl? Yardımcı olurlarsa sevinirim.
Burdan çok rahat türk takım arkadaşı bulabilirsiniz.

Alma Ne olur alma. Şu CS sektörüne para kazandırmayın. CS ıle ılgılı hiçbir şey almayın. 4000 saatım var, FACEIT Premium da kastım, ESEA da kastım. Hiçbir farkı yok lutfen almayın.

Dediğinize katiyen katılmıyorum. FACEIT Premium ile MM Arasında bir sürü fark sayabilirim.

Kesinlikle 1 ay alınıp denenebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı