FACEIT Premium alınır mı?

  • Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 746

xBN

Centipat
Katılım
19 Ağustos 2022
Mesajlar
878
Çözümler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Gunluk 10 maç atarim gerekirse. 15-20 bicagi alabilir miyim sizce? Vaktim bol bol var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Faceit Premium'daki adamlar çok sert ve güzel oynuyor günde 15 maç da atabilirsin ama takımına çok bağlı ve oynayışına da çok bağlı bu bıçak durumu Faceit premium 'un fiyatı bence gayet iyi bıçak alamasanda FP Puanı için de alabilirsin bence alınır ama bıçak zor
 
Aimine güveniyorsan ve takımın varsa bence alınır. Solo kesinlikle önermem iletişim çok sıkıntı oluyor, ayrıca bu aralar FACEIT de trol sayısı epey arttı.
 
Dostum kaç maç attığının önemi yok ortalama günde 8 Wine ihtiyacın var. Bu elona ve gelen takıma bağlı. Mentalin çelikten olması gerekiyor. Onun dışında Premium avantajları var. Premium sıra ve harita seçme özellikleri çok güzel.
 
Kardeş asla ve asla almanı tavsiye etmem.

Ekim ayından beri oynuyorum o kadar para verdim sinir harbi. Neden mi anlatayım.
1. arkadaşların ile iletişim kurmak inanılmaz zor çünkü mm gibi mesajlaşarak yazışıyorsun ama 1- 2 gün sonra fark ediyorsun biri sana mesaj yazmış.
2. biraz öne oynadığın kişileri arkadaş listene eklemeden oyuna davet edemiyorsun.
3. hadi arkadaş listene ekledin asla 5 kişi Premium oynayamazsın. Maksimum 3 kişi girebiliyorsun dolayısı ile Premium olmayan bölümde oynaman gerekiyor ve bamm mmden hileden dolayı kaçtın maalesef orada da var. Google'a face it t ban yaz tıkla ortalama günde 300 400 arası kişi banlanıyor.

4. 3 kişi girdiğin için diğer 2 kişi eğer Ukrayna'lı veya russa sıçtın abi 2 Full toxic. Adam 3 round versin gg yazmaya başlıyor. Oyundan çıkıp gidiyor kalıyorsun bota. Ömür törpüsü sırf paramı kurtarabilmek için görev yapıyorum. 1 drop alıp satıp sileceğim.
 
Alınır. Eğer cs de en az 1.5k saatin varsa ve gerçekten iyi oynadığını düşünüyosan alabilirsin ama bıçağa kasmak çok zor sabah akşam demeden girmen gerek çünkü bıçağı alabilmek için günde yaklaşık 8 win alabilmen lazım ve sanma ki 10-15 maçta 8 win alırım. Belki bir gün böyle alırsın ama ikinci gün 15 maç atacaksın bir bakacaksın 3 win almışsın bu iş böyle çünkü sen ne kadar iyi oynarsan oyna yanına gelen trollüyor veya iyi oynayamıyor falan fistan günlük 20 maç falan yapman gerek o da maç başı 1 saatten 20 saat yapar 4 saat ne yemek yemene ne uyumana ne başka bişeyine yeter o bıçağı kasan hesaplar genelde 2 kişi tarafından oynanır biri gece girer sabaha kadar diğeri de sabah girer akşama kadar. Yapan arkadaşlarım var biliyorum. Bende birkaç kere kastım ama bıçak için değil zaten 2 ay düzenli oynarsan 40k pointe kadar kasarsan görevleri 62k point falan ediyor birde aylık ladder lar var orada da ister istemez bir sıralama tutturursun yaklaşık 20k falan da oradan gelir 82k point yapar 2 ayda 164k faceit pointin falan olur ona da mağazadan tam hatırlamıyorum ama 3k tl ye yakın bir skin çekersin onu da bıçakla vs takaslarsın ama tabi epey oynaman gerek gün içinde
 

Geri
Yukarı