Premium alınca kesin gözükür diye düşünüyorum, kolay kolay bir sorun oluşmayacaktır.Yapacak bir şey yok zaman tekrardan Premium almam lazım. Yıne alırsam gözükmezse?
Premium alınca kesin gözükür diye düşünüyorum, kolay kolay bir sorun oluşmayacaktır.
Premium alınca kesin gözükür diye düşünüyorum, kolay kolay bir sorun oluşmayacaktır.
Sanırım o hocam, hiç başka bir yer üzerinden satın alıp aktif etmedim.GameSatış üzerinden Faceit Premium,(oyun olmayanı alıyorum.)Umarım gözükür.
Eki Görüntüle 1406895
Premıuma abone ol a mı tıklayacağım?
Sanırım o hocam, hiç başka bir yer üzerinden satın alıp aktif etmedim.
FACEIT Premium alman gerekiyor "Premium" görevleri yapabilmek için.
Eki Görüntüle 1406910
O zaman dediğim şekilde ticket atın hocam. Ticket sebebini istediğiniz seçeneği seçin fark etmez anlaşılır bir şekilde açıklamayı yapınca onlar anlayacaktır.Fark ettim. 1 tane Premium aldım dığerı ıptal ettirsem bile kod olduğu için kod yanacak.
@Metin Eren Türkmen hocam face it Premium'u aldım ama yine görev kısmı aynı.
O zaman dediğim şekilde ticket atın hocam. Ticket sebebini istediğiniz seçeneği seçin fark etmez anlaşılır bir şekilde açıklamayı yapınca onlar anlayacaktır.
Evet yarın dönüş yaparlar, mailinizi kontrol edin sık sık.Hocam 1 saat ban yedım yazamdım. Ticket attım 3 tane 1 tanesi bugün aldığım CS:GO abonelik iadesi diğer 2 tane si ise görevler için. Yarın büyük ihtimalle geri dönüş yaparlar.
Evet yarın dönüş yaparlar, mailinizi kontrol edin sık sık.
Hocam dönüş yaptılar amaEvet yarın dönüş yaparlar, mailinizi kontrol edin sık sık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.