FACEIT "Secure Boot" Hatası veriyor

Mehmet .T

Hectopat
Yer
Türkiye

BIOS'tan bu ayarı yaptım ama sonuç hala aynı. Ne yapmam gerekiyor.Restore factory keys yaptıktan sonra siyah ekran geldi pc açılmadı hala neden olduğunu bilen varmı?

Son düzenleme:
Hocam anakartın MSI ise, bios ekranında secure boot enable yaptıktan sonra standart ayarı costum yapman gerek, sonrasında secure boot u maksimum olarak ayarlamalısın.

Updating your settings with a recent BIOS​

• Restart your computer and press the DEL key while your computer is booting
  • Open the Settings menu, then click on Security -> Secure Boot
  • Set Secure Boot Mode to Custom. Then set Secure Boot Preset to Maximum Security.
  • Press F10 or navigate to the Save & Exit screen, click on Yes when asked to save the configuration
Please watch this video from MSI for troubleshooting any issues.

Eki Görüntüle 2402373

BIOS'tan bu ayarı yaptım ama sonuç hala aynı. Ne yapmam gerekiyor.Restore factory keys yaptıktan sonra siyah ekran geldi pc açılmadı hala neden olduğunu bilen varmı?
Bilgisayar hala açılmadıysa bios pilini çıkartma şansın var mı? Ondan önce şunu sorayım monitöre görüntü gelip te mi siyah ekranda kalıyor?

Hocam o ayarı custom yaptım ve direk yeniden başlattı sistemi ekran hala yok 10 dakika kadar olacak.
Bilgisayar hala açılmadıysa bios pilini çıkartma şansın var mı? Ondan önce şunu sorayım monitöre görüntü gelip te mi siyah ekranda kalıyor?
Hocam pili daha şimdi çıkartıp taktım ve sonuç aynı monitörün kendi ekranı geliyor fakat pc açılmıyor.

Bilgisayardan görüntü gelmiyorsa beklemeyi dene. Bir de pili çıkarttıktan sonra ne kadar beklettin?

Sistem nedir?

MSI Armor RX 580 8 GB
Ryzen 5 5600.
Gigabyte B450M S2H.
16 GB RAM.

Anakart da bir arıza durumu olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videodaki sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Sanmam. Genelde BIOS pilini çıkartıp 5 dk bekleyince düzeliyordu. Bende yanlışlıkla erkan kartlarının hepsini devre dışı bırakmıştım ekrana görüntü gelmiyordu BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekleyince düzeldi.

Dediğinizi yapacağım olmazsa servise gönderebilirim peki bu gönderme durumunda yeni bir anakart alıp sistemi kullanmaya devam edebilirim değil mi @Einstein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…