handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX 2060 Anakart Gigabyte İşlemci R7 5700x Arkadaşlar Windows 11 Secure Boot hatası alıyorum. FACEIT açılmıyor ama BIOS'umda Secure Boot açık ve arama kısmına msinfo32 yazdığımda açık gözüküyor. Bunu nasıl çözebilirim? Kafayı yiyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Arkadaşlar Windows 11 Secure Boot hatası alıyorum. FACEIT açılmıyor ama BIOS'umda Secure Boot açık ve arama kısmına msinfo32 yazdığımda açık gözüküyor. Bunu nasıl çözebilirim? Kafayı yiyeceğim.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.235 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #11 handaq dedi: Dostum zaten açık diyorum sen neye bakmak istediğini söylersen ben sana söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Orada onunla alakalı başka bir ayar var mı diye bakacaktım hocam ayrıca bu gerginliğiniz neyden kaynaklı? Artı 0 Eksi
handaq dedi: Dostum zaten açık diyorum sen neye bakmak istediğini söylersen ben sana söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Orada onunla alakalı başka bir ayar var mı diye bakacaktım hocam ayrıca bu gerginliğiniz neyden kaynaklı?
KS KS handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #12 Della.dd dedi: Orada onunla alakalı başka bir ayar var mı diye bakacaktım hocam ayrıca bu gerginliğiniz neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Gergin değilimki soru soruyorsunuz cevaplıyorum bir daha soruyorsunuz Artı 0 Eksi
Della.dd dedi: Orada onunla alakalı başka bir ayar var mı diye bakacaktım hocam ayrıca bu gerginliğiniz neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Gergin değilimki soru soruyorsunuz cevaplıyorum bir daha soruyorsunuz
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #13 handaq dedi: Dostum zaten açık diyorum sen neye bakmak istediğini söylersen ben sana söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Yukarıda verdiğim linkteki konudaki adımları uygulayın, büyük ihtimalle sorun çözülür. Artı 0 Eksi
handaq dedi: Dostum zaten açık diyorum sen neye bakmak istediğini söylersen ben sana söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Yukarıda verdiğim linkteki konudaki adımları uygulayın, büyük ihtimalle sorun çözülür.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.235 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #14 handaq dedi: Gergin değilimki soru soruyorsunuz cevaplıyorum bir daha soruyorsunuz Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi o bölgede onunla ilgili ayar var mı diye bakmak için istemiştim hocam aciliyetiniz mi var. Artı 0 Eksi
handaq dedi: Gergin değilimki soru soruyorsunuz cevaplıyorum bir daha soruyorsunuz Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi o bölgede onunla ilgili ayar var mı diye bakmak için istemiştim hocam aciliyetiniz mi var.
KS KS handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #15 Della.dd dedi: Dediğim gibi o bölgede onunla ilgili ayar var mı diye bakmak için istemiştim hocam aciliyetiniz mi var. Genişletmek için tıkla... Biraz var Artı 0 Eksi
Della.dd dedi: Dediğim gibi o bölgede onunla ilgili ayar var mı diye bakmak için istemiştim hocam aciliyetiniz mi var. Genişletmek için tıkla... Biraz var
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #16 BİOS UEFI mi Legacy mi? Artı 0 Eksi